2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 14:30

5.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Derby rozhodl dvěma góly Zdeněk Satran


Branky


0

Střekov doma přetlačil Libouchec, který tak podruhé v řadě nebodoval.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střekov byl lepší, měl dát více branek

Pokud chtěli fotbalisté Střekova udržet kontakt se špičkou tabulky, situace jim velila, aby doma v derby utkání porazili nepříjemný Libouchec. Ten zase v minulém kole ztratil dobře rozehrané utkání proti Mojžíři. Oba týmy tak měly o motivaci postaráno.

 

Prvních 45 minut patřilo Střekovu. Ten byl lepší a dostával se i do šancí. Ve 23. minutě se prosadil Zdeněk Satran. Přesto mohli dát domácí více branek, velké šance Novotného, Rohlíka, nebo Baláže, však gólem neskončily.

 

Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro Střekov. Nutno dodat, že to bylo zasloužené vedení svěřenců Martina Berana.

Kmecovo zaváhání napravil opět Satran

Do druhého poločasu nastoupil Libouchec daleko aktivněji. Vyrovnal hru a hnal se za vyrovnáním. V poslední době ale doplácí na bolest v koncovce.

 

Nejvíce rušno bylo v poslední desetiminutovce. To nejprve v 83. minutě vyrovnal Josef Černohorský. Závěr ovšem patřil domácím. Střekov dostal výhodu pokutového kopu. K tomu se postavil Vilém Kmec, ovšem jeho střela zaduněla o břevno.

 

Střekov tato sitauce nepoložila. V 86. minutě se totiž opět prosadil Zdeněk Satran, který svým barvám vystřelil cenné tři body.

 

V dalším kole čeká Střekov šlágr, jelikož se představí na půdě druhého týmu tabulky TJ Mojžíř. Libouchec pak v dalším derby hostí první Modrou!

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!

 

Foto: ULTRA WEEK



Ohlasy k zápasu


TJ Střekov
Martin Beran, trenér TJ Střekov: "Myslím si, že to bylo zasloužené vítězství. Hlavně za první poločas, kde jsme byli lepším celkem a měli dát daleko více branek. Po změně stran se Libouchec zlepšil, ale v závěru jsme strhli vítězství na svou stranu."

TJ Libouchec
Václav Slavka, hrát FK Libouchec: "Zápas na Střekově jsme vůbec nezvládli takticky. Opět jsme neproměňovali šance, což je náš dlouhodobější problém. První půli byli domácí lepším týmem, ale tolik šancí neměli. Po změně stran jsme byli lepší my, ale nakonec nemáme ani bod."



Sestavy


TJ Střekov
Z. Dvořák [-] - V. Rohlík [-] , V. Kabátník [-] (80. J. Tichý [-] ) , P. Baláž [-] - M. Novotný [-] , J. Bubla [-] , A. Sukama [-] - Z. Satran [-] , V. Kmec [-] , F. Lejček [-] (89. O. Franc [-] ) , V. Bednář [-] (67. B. Stakič [-] )

TJ Libouchec
T. Pluhař [-] - T. Palaščák [-] (46. D. Kodet [-] ) , R. Němeček [-] , J. Černohorský [-] , R. Wild [-] , J. Studený [-] , V. Slavka [-] , J. Novák [-] , L. Kučera [-] , M. Kabát [-] , M. Richter [-]

ŽK: 91. V. Kmec - 74. J. Studený , 85. D. Kodet , 91. R. Wild .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Černý František - FENCL Jakub, FORMÁNEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.