Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

2.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Oldřichova zaskočil Velké Březno


Branky


0

Dvakrát se trefil kanonýr Pavel Sedláček, Jiskra zažívá velmi špatný start do soutěže.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas? Ten patřil Oldřichovu

Na hřišti, které je v těsné blízkosti řeky Labe a je domovským stánkem Velkého Března, dorazil nováček z Oldřichova. Ten v prvním kole urval dva body proti Lovosicím, naopak Jiskra dokonale vyhořela při osmibrankovém debaklu v Modré.

 

První poločas patřil spíše hostům. Do vedení šel Oldřichov v 17. minutě. K trestnému kopu se postavil kanonýr Pavel Sedláček, hosté dobře roztáhli zeď, brankář Jiří Ondrka měl zakrytý výhled a domácí prohrávali. Zajímavé věci se pak děly na konci poločasu. Ve 39. minutě nejprve vyrovnal Lukáš Vojtěch, který se nejlépe zorientoval ve skrumáži. Velké Březno mohlo jít do vedení, ale nevyužilo obrovskou šanci. Prakticky z protiútoku přišel faul a další standardní situace. Centr z pravé strany hlavou lízl Holub. Míč se od tyče odrazil k Sedláčkovi, který ho rybičkou dostal do sítě. Za stavu 1:2 se odcházelo do šaten.

Tlak byl, ale góly nepřicházely

Po celý druhý poločas mělo Velké Březno převahu. Oldřichov se urputně bránil, vyrovnání viselo doslova na vlásku. Jenže nakone udeřilo na druhé straně. Šest minut před koncem zahrál Jan Novák rohový kop tak dobře, že míč skončil přímo v domácí síti.

 

To byl logicky rozhodující okamžik, který domácí celek definitivně zlomil. Velké Březno i přes zlepšený výkon na body opět nedosáhlo, naopak oldřichovský nováček jich nasbíral už pět.

 

V dalším kole hraje Velké Březno v Jílovém, Oldřichov hostí Rumburk.

 

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Velké Březno
Vincenc Jirkovský, trenér Jiskra Velké Březno: "Opět jsme nebyli kompletní. V první půli byl soupeř lepší, ovšem za stavu 1:1 jsme mohli jít do vedení. Po změně stran se náš tlak stupňoval, hosté jen odkopávali a několikrát měli štěstí. Ten gól z rohu nás ale definitivně zabil. Kluky musím pochválit za nasazení a bojovnost."

TJ Oldřichov
Filip Čutík, hráč TJ Oldřichov: "První poločas patřil nám, byli jsme lepší a mohli dát více branek. Po přestávce tam měli domácí dvacetiminutový úsek, kdy nás doslova mleli. Ale my to přežili a chvilku před koncem definitivně rozhodli."



Sestavy


FK Jiskra Velké Březno
J. Ondrka [-] - M. Čapek [-] , L. Vojtěch [-] (75. [-] ) , V. Neuman [-] , M. Berjak [-] , J. Pechánek [-] , M. Valenta [-] , P. Konrád [-] (29. J. Charvát [-] ) , A. Virt [-] , L. Lapšo [-] , M. Gajdoš [-]

TJ Oldřichov
T. Průša [-] - T. Holubička [-] (87. D. Matouš [-] ) , Z. Vosátka [-] , P. Smrkovský [-] , P. Sedláček [-] , J. Hejsek [-] , J. Hrubý [-] (74. J. Toth [-] ) , D. Skrčený [-] , K. Hoffmann [-] , J. Dědič [-] (37. J. Novák [-] ) , P. Holub [-]

ŽK: 88. M. Čapek .
Hráči zápasu: J. Hejsek , J. Dědič .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Živnůstka Filip - KURILJAK Ivan, DOLEŽAL Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.