Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

2.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mojžíř dlouho exceloval, pak se strachoval


Branky


0

Křešice prohrávaly už 0:4. Ke konci vstaly z mrtvých a sahaly po remíze.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tržná rána stopera a hrubka Kühna

Do Křešic přijel tým z Ústecka - TJ Mojžíř. Mírným favoritem byli hosté, kteří v prvním kole porazili Duchcov. Ale Křešice jsou zase silnější doma.

 

V prvním poločase se hrál vyrovnaný fotbal, o něco aktivnější byli přeci jen hosté. Jejich stoper Pavel Král si velmi brzy připsal tržnou ránu na čele a musel být několikrát ošetřován. Náladu mu mohla zvednou 35. minuta. To vyrobil hrubku domácí stoper Václav Kühn, kterou vzápětí potrestal Lukáš Schmied. A za stavu 0:1 v neprospěch domácích se šlo do kabin.

Místo selanky to bylo pořádné drama

Do druhého poločasu vstoupil hosté excelentně a skoro půl hodiny na hřišti dominovali. Naopak Křešice úplně vypadly ze hry. Po další hrubce, kterou tentokráte vyrobil Cibulka, zvýšil na 2:0 Zabloudil. Pak se opět ukázalo, že Marek Pavlík je opravd tím pravým žolíkem. Už v minulém kole proti Duchcovu dal po vystřídání důležitý gól. Tentokráte mu stačilo deset minut na dva zásahy.

 

Jenže poté mojžířská pohoda skončila. Pavel Král musel nakonec střídat (vyfasoval sedm stehů) a hosté jakoby přestali hrát. Navíc docela šťastně skóroval domácí veterán Lébl a Mojžíř znejistěl. Další trefa přišla v 83. minutě, opět od Lébla. A minutu před koncem snížil na 3:4 Václav Kühn. Jenže na vyrovnání už Křešice nedosáhly.

 

Mojžíř tak zůstává stoprocentní, v dalším kole hostí taktéž šestibodovou Českou Kamenici. Křešice zůstávají na nule, navíc jedou na půdu silného Střekova.

 

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Křešice
Luboš Pekárek, vedoucí FK Křešice: "První půle byla vcelku vyrovnaná, hosté šli do vedení po naší chybě. Po změně stran dominovali a my nestíhali. Jenže po naší první trefě hosté znervózněli a my začali dotahovat. Kdyby se hrálo ještě pět minut, možná bychom vyrovnali. Ale soupeř vyhrál zaslouženě."

TJ Mojžíř
Miroslav Nosek, vedoucí TJ Mojžíř: "Do 75. minuty jsme byli lepší a zaslouženě vedli. Pak musel odstoupit zraněný stoper Pavel Král, přišla první branka a my přestali hrát. Kdyby se hrálo ještě chvilku, možná by domácí vyrovnali. Ale i tak máme tři body po právu."



Sestavy


FK Křešice
O. Větvička [-] - D. Lenrt [-] , L. Schoř [-] , V. Kühn [-] , M. Loula [-] , J. Lepič [-] , A. Bezemek [-] , J. Suchánek [-] , O. Rondoš [-] , L. Cibulka [-] (78. J. Rusý [-] ) , L. Lébl [-]

TJ Mojžíř
Š. Kubec [-] - P. Král [-] (70. J. Mach [-] ) , A. Jankovský [-] , J. Růžek [-] , J. Králik [-] - P. Valta [-] (60. M. Pavlík [-] ) , V. Fiala [-] , J. Sikora [-] , J. Zabloudil [-] - L. Schmied [-] (71. J. Zikmundovský [-] ) , A. Vitásek [-] (77. J. Bernášek [-] )

ŽK: 52. D. Lenrt , 53. A. Bezemek , 86. J. Suchánek .
Hráči zápasu: L. Lébl - M. Pavlík , P. Král .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šefčík Josef - VÁŇOVÁ Nikola, GAUBE Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.