Branky


1
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


TJ Baník Žacléř
D. Volhejn [-] - J. Těžký [-] , M. Pek [-] , J. Baše [-] , L. Cvik [-] , P. Ondráško [-] , D. Gottwald [-] (68. D. Kolář [-] ) , M. Skála [-] , J. Mádle [9.0] , J. Popelka [-] , M. Těžký [-]

TJ Sokol Staré Buky
M. Pelc [-] - J. Makovský [-] - J. Tošovský [-] , J. Kuric [-] , J. Němeček [9.0] , L. Trunkát [-] - T. Sedláček [-] (46. J. Kuric [-] ) , Z. Maňuch [-] , J. Prokop [-] - D. Pálinkáš [-] (86. P. Korec [-] ) , L. Nývlt [-]

ŽK: 53. J. Baše - 35. J. Makovský , 53. J. Prokop , 73. J. Němeček .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: Říha Jiří - PETRŮ Josef, TUREK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 9. 2016 09:38
Komentář OSF Trutnov

V první půli Baník působil ustrašeným, bojácným až ospalým dojmem. Hosté byli nebezpečnější a ze tří šancí dokázali jednu proměnit. Baník trefil pouze tyč. Po změně stran hosté bránili hubený náskok a vpředu ponechali osamoceného utočníka. Tlak domácích narůstal, ale bez efektu. A když hosté toužebně vyhlíželi závěrečný hvizd Baník vydřel zasloužené vyrovnání. V nastavení měli navíc domácí na kopačkách vítězný gól. Penalty Baníku tradičně nejdou. Celkově lze zhodnotit utkání zkušeného a vyzrálého týmu s žacléřským mládím zaslouženou remízou.

Všichni byli zvědaví jaký že to podali baníkovci vynikající výkon v Třemešné,jak se psalo.Kde nic ,tu nic.První půle utkání dokonalá bramboračka z obou stran.Nikdo nedokázal podržet balon a natož přesně přihrát,v tomto domácí jasně vedli.Jednou nedokázali uhlídat turistu Zdeňka Maňucha a bylo to 0:1 zcela zaslouženě.Takže opět první poločas do velkého mínusu.Jak se dalo čekat druhý poločas se odvíjel jinak.Domácí velkou převahu nezůročili,opět neproměňovali šance jednu za druhou.Projevila se fyzická převaha mladíků.Hosté v čele s Němečkem a Makovským hráli na udržení výsledku celkem úspěšně.Posledních deset minut se valil útok za útokem na branku žacléřského odchovance Michaela Pelce který Buky podržel a několikráte měl i to štěstí že to tam nespadlo.Tři minuty před konce to tam spadlo Mádlemu a o penaltách raději psát nebudem,nic nového.Až se baníkovci naučí hrát první poločas zas tak zle nebude.Straka ve Spartě před zápasem nakrmil vlčáky tatarákem,chtělo by to zkusit.Jedna pochvala pro hráče Jirku Popelku,opravdu exelentní výkon,třikrát uhasil požár.