Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 17:00

13.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhý poločas rozhodl o osudu utkání i o osudu Deštné ...


Branky


50. R. Ulrych , 60. R. Ulrych , 68. R. Ulrych , 69. M. Seifert , 82. M. Seifert , 85. R. Ulrych , 87. L. Böhm
0

Po prvním poločase se zdálo, že hráče čeká bitva až do posledních chvil. Jaroměř ale v druhé půli zapla a nasázela sedm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí mírně lepší.

Domácí byli hned od začátku o malinko lepším celkem. Hosté s němi ale v učitých fázích hry dokázali držet krok a vypracovali si i několik šancí, které ale nedokázali proměnit. Dostali se i do sporné situace uvnitř pokutového území, při niž si někteří účastníci utkání už mysleli, že by se mohla kopat penalta. Ale nekopala se. Jaroměř hrozila hlavně z rychlého přechodu z obrané do útočné fáze. Na tento styl mají totiž v kádru skvělé typy hráčů. V první půli ale žádný z ofenzivních výpadů též v branku neproměnili.

První gól zápasu rozhodl.

Jaroměři se podařilo relativně brzy proměnit jeden ze svých ofenzivních výpadů. Prosadil se rychlý útočník Roman Ulrych. To hosty položilo a už se nedokázali dostat zpět do hry. Když už to vypadalo, na to, že by se jim mohl povést přechod do útočné fáze, zradila je přesnost při přihrávce. A tak domácí sázeli jednu branku za druhou. Čtyři z nich vstřelil právě první střelec, Roman Ulrych.



Ohlasy k zápasu



FK Deštné v O.h.
Zdeněk Lanta (hosté): Po prvním inkasovaném gólu na hráče Deštné spadla deka a když se tlačili do útoku zradila nás nepřesnost. Díky nepřesnostem vznikaly prostory v našem rozestavení a toho domácí dokázali náležitě využít. Postarali se tak o setrvání v B-třídě i pro příští rok.



Sestavy


FK Jaroměř B
J. Schejbal [-] - V. Křivský [-] , J. Kučera [-] , V. Špaček [-] , A. Horák [-] - R. Ulrych [-] , F. Klíž [-] , L. Böhm [-] , M. Seifert [-] - T. Vít [-] (71. M. Valčík [-] ) , E. Ameti [-] (29. P. Koller [-] )

FK Deštné v O.h.
L. Vých [-] - J. Vítek [-] , M. Tuček [-] , Z. Lanta [-] , L. Macháček [-] - P. Valášek [-] , M. Zatloukal [-] , P. Drapák [-] , V. Balek [-] - M. Hochmann [-] (12. D. Fidler [-] ) , M. Vávra [-]

ŽK: 37. A. Horák - 42. D. Fidler , 65. M. Vávra , 68. L. Macháček .
Místo: č. 2.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.