Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

12.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči Deštné ještě zamotávají průběh soutěže.


0

Deštná byla před tímto zápasem na posledním místě tabulky. V tomto kole dokázali její hráči vysoce porazit dosavadní první celek tabulky Borohrádek. Jeví se tak ještě velká šance na záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě individuální akce rozhodly o osudu první půle.

Hosté od začátku svého soupeře nestíhali. Za celý první poločas se nedokázali zkoncetrovat a navíc si nevytvořili ani žádný náznak šance. To na domácích bylo vidět, že jde opravdu o hodně. Kombinačně svého soupeře přehrávali, ale většina jejich kombinačních akcí skončila na hranici vápna. Proto mohou být rádi, že mají hráče, kteří to umí vzít na sebe. Nejprve se po jedné z individuálních akcí dostal Tuček až na hranici vápna a otevřel tak skóre utkání. Poté se zase blýskl Zatloukal, po jehož sólu si domácí srazili míč do branky a bylo to 2:0.

Hosté brzkou brankou zdramatizovali stav utkání.

Domácí lehce usnuli na vavřínech a v druhé půli se nemohli dostat do tempa. Hlavně ze začátku předvedli několik nepřesných nahrávek a hosté tak brzy snížili na 2:1. Hosté byli v druhé půli více na míči, domácí ale předváděli skvělé brejkové situace. Při jednom z nich, se za chybující obranu hostů dostal Macháček a krásným lobem přehodil brankáře hostí. Tečku za zápasem udělal ten, co jej načnul. Tuček předvedl další skvělou individuální akci, z levé strany obešel několik protihráčů a obstřelem uzavřel skóre na konečných 4:1.



Ohlasy k zápasu


FK Deštné v O.h.
Zdeněk Lanta(domácí): Domácí předvedli bojovný výkon a tentokrát se vyvarovali větších chyb a zaslouženě tak zvítězili. Jejich šance na záchranu tak stále žije.




Sestavy


FK Deštné v O.h.
L. Vých [-] - Z. Lanta [-] , J. Kánský [-] , M. Hochmann [-] , M. Vávra [-] - M. Tuček [-] , P. Drapák [-] , M. Zatloukal [-] , P. Valášek [-] - L. Macháček [-] , P. Matula [-] ( D. Fidler [-] )

TJ Lokomotiva Borohrádek
J. Hlaváč [-] - J. Uhnavý [-] , M. Moravec [-] , A. Čermák [-] , T. Sazima [-] - F. Liška [-] ( R. Sazima [-] ) , P. Karkula [-] , T. Dobiáš [-] ( J. Jehlička [-] ) , P. Matějus [-] - D. Brendl [-] , J. Bílek [-]

Hráči zápasu: M. Hochmann , M. Tuček - D. Brendl .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.