Branky


1
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zahazování šancí domácího celku

Ve třetím kole se střetly celky TJ Sokol Mladotice ,,B" - TJ Sokol Plasy ,,B". Hned od začátku zápasu diktovali tempo hry domácí. Po několika náznacích šancí se trefil v 19. minutě domácí Pavel Píša, a stav byl 1:0. Nutno říci, že zaslouženě. Další šance přicházely, a vytvářel si je opět a hlavně domácí celek. Ve 31. minutě se Mladotice dočkaly dalšího zásahu, trefil se Radek Kučera. I přes další šance, zůstal stav do poločasu nezměněný.

Poločas plný nečekaných zvratů

Po prvním poločase to nevypadalo, že by hosté mohli zabojovat o nějáký lepší výsledek či dokonce bodovat. Nicméně vstřelili celkem brzy kontaktní branku, a to v 56. minutě zásluhou Lukáše Černého. A v minutě 63. bylo dokonce vyrovnáno na 2:2! Střelec branky Vojtěch Wollráb. Začínalo se od znova. Trochu opaření domácí hráči pomalu přidávali na obrátkách a začali si vytvářet šance. V 68. minutě dostal hostující hráč po druhé žluté kartu červenou,a tak hrál domácí tým o jednoho hráče v poli navíc. Této výhody dokázali využít v 79. minutě, kdy vrátil domácím vedení 3:2 Václav Sebránek. Domácí tým si závěr pohlídal, a tak dokráčel k vítězství 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mladotice B
Dušan Hynek - vedoucí: V prvním poločase jsme mohli a měli vést 6:0. Bohužel jsme šance nevyužili, a hostům jsme dovolil dostat se do zápasu, kdy nám za sedm minut vstřelili dvě branky. Nicméně početní výhodu jsme dokázali využít a tak jsme zaslouženě vyhráli. Mrzí mě neproměňování někdy až stoprocentních šancí, na tom bychom měli určitě zapracovat. Nejlepší hráč našeho týmu byl Václav Sebránek.




Sestavy


TJ Sokol Mladotice B
J. Šmídl [-] - D. Hynek [-] , V. Soukup [-] , V. Janeček [-] (48. F. Šimera [-] ) - V. Sebránek [-] (80. J. Jánský [-] ) , V. Šiml [-] , V. Houdek [-] (75. V. Baum [-] ) , V. Mour [-] - P. Píša [-] (83. K. Šírek [-] ) , R. Kučera [-] - Z. Berka [-] (46. P. Krejčí [-] )

TJ Sokol Plasy B
D. Brunclík [-] - M. Škop [-] , A. Kubík [-] , L. Černý [-] , V. Wollráb [-] , D. Hanzlíček [-] , J. Skyba [-] , V. Plic [-] , P. Topinka [-] , F. Bešta [-] , P. Košťál [-]

ŽK: 12. V. Soukup - 12. L. Černý , 28. D. Hanzlíček , 35. J. Skyba . ČK: 68. D. Hanzlíček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: CHEJLAVA Petr - KUČERA Jaroslav (N), KLAUB Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
28. 9. 2016 12:48
Dobrý den, mrzí mě, že jsem se nemohl vyjádřit k zápisu a tak činím teď. Hráli jsme ve velmi oslabené sestavě. Chybělo nám 5 lidí ze základu (zranění, práce) a tak museli dostat šanci hráči z lavičky. Trvalo nám právě celý poločas, než si kluci zvykli na nové pozice. Proto ten tlak domácích. Nutno říci, že utkání velmi ovlivnil špatně piskajici rozhodčí. Když jsme se dostali do utkání a přehrávali jsme domácí, neodpískal jasný faul na pronikajícího D.Hanzlíčka a místo toho dostal druhou žlutou kartu za oplocení a následoval odchod do šaten. To se stalo za stavu 2:2. Druhý gól domácích byl po opět viditelném faulu na našeho hráče. Utkání jsme dohrávali v 8 hráčích. Opět zranění a to na úkor přepínání hráčů. Závěrem chci dodat,že jsme prohráli se vztyčenou hlavou a proti 11 hračům+nespravedlivému rozhodčímu se vážně vyhrát nedá!!!