Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2015 17:30

1.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostinné nadělilo poslednímu týmu sedm gólů


Branky


0

Souboj třetího týmu s posledním, přinesl očekávaný výsledek. Nečekalo se až tak vysoké vítězství domácího celku, ale vzhledem k průběhu zápasu je zcela zasloužené.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poklidný průběh prvního poločasu přinesl tři góly v síti hostí

Hostinné si od začátku zápasu vynutilo převahu a dostávalo se i do šancí. Prvních dvacet minut se ani jednomu z týmů nepodařilo proměnit žádnou z brankových příležitostí. V 19.minutě se poprvé trefil záložník domácích Maličký, a poslal svůj tým do vedení. Domácí tým ještě zvýšil svou aktivitu a do konce prvního poločasu, se mu podařilo vstřelit ještě dvě branky. Autorem obou gólů byl útočník Tatranu Roman Polák. Do kabin se šlo za stavu 3:0 a bylo téměř jisté, že ani v tomto zápase Robousy nezískají první body.

Druhý poločas přinesl další čtyři branky v síti hostí

Druhý poločas začal stejně jako první. Domácí tým začal náporem a hned v úvodu navýšil Valeš skóre zápasu na 4:0. Hosté začali hrát agresivněji a domácí se jim začali přizpůsobovat. A tak se chvilkami místo fotbalu, hrála kopaná. Ale i přes tyto excesy padaly góly pouze do hostující brány. Roman Polák završil svůj hattrick v 57.minutě na 5:0. Do konce zápasu, se postupně trefili ještě Jakoubek a Kracík. Robousy opět prohrály a to vysokým rozdílem 7:0. Hostinné si upevnilo třetí příčku a určitě není ztracena ani možnost, tuto skupinu vyhrát.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Hostinné
Pavel Šmucer, vedoucí mužstva - Hostinné: Dohrávka prvního kola přinesla zápas, ve kterém měl domácí celek územní převahu po celou dobu zápasu a zaslouženě si připsal všechny body.

SK HOŠEK Robousy
Zbyněk Materna, asistent trenéra - Robousy: Naše sestava se přizpůsobila vložené středě, tomu odpovídá výsledek. Kromě něho byl pro mne obrovským překvapením výkon HR, který mohl, možná měl udělit větší množství žlutých a i červených karet na obou stranách. Bohužel jeho "profesionalita " bolela hráče na obou stranách až příliš.



Sestavy


TJ Tatran Hostinné
J. Horák [-] - A. Rodr [-] , J. Slavík [-] , L. Horák [-] , D. Polák [-] - Z. Pištora [-] , D. Kracík [-] , R. Kosina [-] , T. Valeš [-] - D. Maličký [-] (61. M. Jakoubek [-] ) , R. Polák [-]

SK HOŠEK Robousy
L. Dudek [-] - M. Srb [-] , J. Holec [-] (58. D. Kalfeřt [-] ) , M. Štraub [-] (51. P. Kloutvor [-] ) , D. Brendl [-] - L. Mauer [-] , J. Holec [-] , L. Wedlich [-] , F. Materna [-] - J. Kraus [-] , J. Rejman [-]

ŽK: 82. D. Polák .
Hráči zápasu: R. Polák , T. Valeš - L. Dudek .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku