Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hunčice doma daly pětku Trnové


0

Sokol Hunčice přivítaly v devátém kole Sokol Trnovou. Hunčice v minulém kole dostaly výprask, tentokráte to byly ony, kdo rozdával rány

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól domácích

  V devátém kole podzimní části soutěže III. třídy OP PLZEŇ - SEVER na sebe narazily dva celky - TJ Sokol Hunčice a TJ Sokol Trnová... Mírným favoritem podle redakce byli domácí, náš expert ale výhru domácích označilza jasnou... Nakonec se ukázalo, že měl pravdu přeci jen o něco více on.

 

  Všechno to naplno odstartovalo (utkání) již v desáté minutě, to se totiž poprvé dostal míč do sítě za záda gólmana. A byli to domácí, kteří z této události měli větší radost... Václav Brábník, obránce s číslem 12 na zádech se prosadil jako první - 1:0.

Na druhou branku v zápase pak čekali diváci stejně dlouho, jako na tu první. Běžela dvacátá minuta zápasu a domácí celekm zdvojnásobil své vedení - o druhou branku Hunčic v tomto střetnutí se postaral pěknou ranou forward #8 Tomáš Remeš!

 

  Domácí měli ze hry více a častěji si také vytvářeli střelecké pozice a gólové příležitosti. Ve dvacáté osmé minutě se do jedné takové dostal Pavel Hanzlíček mladší a nemýlil se  - zvyšoval tedy náskok již na tři nula! Pavel Hanzlíček má momentálně na kontě šest vstřelených branek (průměr 0,66 gólů na zápas) a je na děleném 8. místě v tabulce střelců (pro srovnání - nejlepší střelec ligy Patrik Eger má průměr 3,11 gólů na zápas).

.

Poklidná dohrávka

  Do druhé pětačtyřicetiminutovky nastoupily oba dva celky beze změny v základní jedenáctce. Hosté za celých 90 minut nakonec neprovedli yni jedno střídání, Hunčice vystřídaly v minutě 60. (Huml > Šutera) a v minutě 85. (Šimáček > Kučera).

 

  Druhý poločas se nesl v duchu toho prvního - domácí byli lepším celkem a ačkoliv Trnová se do útočných výletů také pouštěla, zůstaly nakonec nevyužity. Naopak Hunčice si napravovaly chuť po prohře 2:10 s lídrem soutěže. V 60. minutě navýšili vedení na čtyři branky zásluhou trefy Marka Šimáčka.

Hunčice hrály v poklidu a nikam už nespěchali, i tak ale moc práce neměly. Naopak ještě stihly vstřelit pátou branku. Střídající obránce s číslem 16 Jan Šutera se taky zapsal do zápisu utkání do kolonky střelců.

 

  Sokol Hunčice nakonec porazily Sokol Trnovou a jsou s 18 body na šestém místě, naopak Trnová je stále bez bodu!



Sestavy


TJ Sokol Hunčice
L. Kondr [-] - V. Brábník [-] , J. Voith [-] , T. Huml [-] (60. J. Šutera [-] ) , J. Konarski [-] - M. Zeman [-] , T. Remeš [-] , P. Hanzlíček st. [-] , J. Riant [-] - P. Hanzlíček ml. [-] , M. Šimáček [-] (85. V. Kučera [-] )

TJ Sokol Trnová
P. Bauer [-] - P. Pešek [-] , D. Mazák [-] , Š. Magyar [-] , J. Kříž [-] , R. Končal [-] , M. Klik [-] , V. Hlávka [-] , M. Hauzner [-] , A. Borisov [-] , B. Švancar [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: BOHUN Josef - ČUCHOR Karel (N), KELÍŠEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.