Žihle i s dorostenci v sestavě zvládla utkání s Trnovou


0

Trnová nastoupila doma proti Žihli, nakonec ale na domácím hřišti nezůstal jedinný bod..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól hostů

V sobotním utkání čtvrtého kola podzimní části soutěže proti sobě nastoupily TJ Sokol Trnová a druhý tým tabulky TJ Slavoj Žihle B. Do utkání na straně Žihle nastoupila od prvních minut i skupinka dorostců, kteří nasbírali nové cenné zkušenosti.

 

Hosté, jaložto favorité tohoto střetntí, vstoupili do zápasu velmi dobře. Už v jedenácté minutě se radovali z první trefy, trefil se hráč s číslem 14 Martin Novák. Žihle opravdu přijela naplnit roli lepšího z celků, a to stvrdila v 18. minutě druhou brankou. Jan Skalník, žáložník, unikl obráncům a tváří tvář gólmanovi nezaváhal.

 

Po druhé brance se začlo hrát více kombinačně, na další trefu si fandové museli počkat. S přicházejícími mračny jakoby přišly nepřesnosti, které poznamenaly hru na obou stranách, hlavně na straně domácích. Po mnoha z nich hosté hrozili z protiútoků, ale ty nebyly proměněny. Naopak ve 42. minutě vykřesal naději por Trnovou gólem útočník Václav Němeček. Ke konci první půle se ale domácám povedlo navrátit dvougólové vedení, neboť minutu před pauzou skóroval Adam Worzischek..

Hosté dominovali

Ve druhé půli Žihle dosti výraznězamíchala sestavu, stáhla dorostence, kteří měli už v nohách zápas z jejich ligy a nasadila své vlastní zkušené ranaře.. V 55. minutě pak navýšil vedení na 4:1 pěknou akcí Zdeněk Vukliševič. A za necelou minutu už bylo vedení hostů čtyřbrankové. V 56. minutě se trefil záložník s číslem 7 Ondřej Čapek.

 

Druhý poločas narušil i jako mnho dalších duelů onen nepříjemný déšť, hrálo se ale dále...

 

Hosté, ačkoliv měli už luxusní náskok, nepřestávali chrlit nápady a gólové příležitosti. Jedné z nich se chopil v minutě jedenasedmdesáté obránce Zdeněk Vukliševič, který zaznamenal druhou přesnou trefu v zápase. A tento borec evidentě neměl dost, neboť se dostal ještě jednou do zápisu střelců ze čtvrtého kola. V 82. minutě dal Zdeněk Vukliševič třetí gól a zkompletoval tak hattrick.

 

TJ Slavoj Žihle B tedy veze z Trnové "povinné" tři body a upevňuje si pozici ve vrchních patrech tabulky soutěže.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Žihle B
Stanislav Bláha: Byli jsme lepší, v první půli za nás zastoupili dorostenci, mladí kluci okolo šestnácti, dali dva góly. V podstatě co střela na branku to gól. Ve druhé půli už nám přijeli borci, takže jsme to dohráli s nimi, protočili jsme to. Ve druhé půli nám začalo taky dost pršet, oni dostali ještě tři góly a to byl konec.



Počet diváků: 36. Rozhodčí: REIPRICH Václav - BENEŠ Václav (N), MEINER Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.