Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

7.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostinné rozstřílelo předposlední Rudník


Branky


0

Hostinné si poradilo s předposledním Rudníkem a pořád atakuje přední příčky skupiny o udržení

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase hosté vedení neudrželi

Do tradičního derby vstoupili domácí aktivně a vypracovali si i jednu šanci. Byli to ovšem hosté kteří se ve 13.minutě ujali vedení 0:1. Postupně Hostinné opět přebralo iniciativu a přicházeli i šance. Povedlo se jim srovnat a o chvilku později nádherným sólem R.Poláka se domáci dostali do vedení 2:1. A také proto se do kabin šlo veseleji domácím.

Ve druhém poločase byla hra vyrovnaná, ale góly stříleli pouze domácí

Na začátku druhého poločasu měli hosté z Rudníku stoprocentní gólovku, ale srovnáním skóre pohrdli. Od té doby stříleli domácí jeden hezčí gól než druhý a postupně navýšili skóre na 5:1. Rudník zakončil druhý poločas úplně stejně jak ho i začal. Spálením tutovky. Na konci zápasu, odměnili diváci domácí hráče velkým potleskem. Rudníku pokračují záchranářské starosti.



Sestavy


TJ Tatran Hostinné
J. Zítko [-] - P. Janouch [-] (60. D. Hruška [-] ) , L. Horák [-] , T. Valeš [-] , D. Polák [-] - D. Kracík [-] , P. Šmucer [-] (67. D. Nossek [-] ) , D. Blažek [-] , R. Polák [-] (85. Z. Pištora [-] ) - J. Slavík [-] , M. Jakoubek [-] (86. A. Rodr [-] )

TJ Rudník
M. Vachek [-] - L. Kment [-] (45. P. Beláň [-] ) , J. Štemberka [-] , J. Víšek [-] , R. Hylmar [-] (80. F. Szatmári [-] ) - T. Václavík [-] , M. Hloušek [-] (41. J. Sucháň [-] ) , M. Brož [-] , T. Svoboda [-] - .. Havránek [-] (67. D. Čáp [-] ) , J. Prívara [-]

ŽK: 18. D. Polák , 22. R. Polák , 70. J. Slavík - 61. .. Havránek .
Počet diváků: 192.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku