0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 17:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. F, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit zvládl venkovní utkání


Branky


19. O. Ježek , 49. L. Baše
0

Poslední Černíkovice hostily na svém hřišti vedoucí tým tabulky České Meziříčí. Před domácími fotbalisty stál velmi obtížný úkol, který nakonec i přes sympatický výkon nezvládli.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po většinu utkání byli lepším a fotbalovějším týmem dle očakávání hosté, domácí hráči Černíkovic ale nebyli na hřišti jen do počtu a byli soupeři důstojným protivníkem. Černíkovice však srážely individuální chyby, které nakonec rozhodly o osudu celého zápasu. V 19. minutě dali domácí svému soupeři výhodu pokutového kopu, kterou využil skórující Ježek. I přes vstřelenou branku se hosté trochu stáhli se hry a nechali domácí, aby se předvedli. Ti však žádnou svoji šanci v gól nepřetavili, a do kabin se tak odcházelo za stavu 0:1.

 

O zbytku utkání se rozhodlo hned v úvodních minutách druhé půle. Po chybě černíkovického brankáře se mohl ze vstřeleného gólu radovat útočník Českého Meziříčí Baše. Ve zbytku utkání už hosté kontrolovali stav utkání, nepřipustili si žádné komplikace a odvezli si z Černíkovic tři body. Černíkovice tak stále čekají na plnohodnotnou výhru za tři body se se dvěma body se krčí na spodku tabulky.



Sestavy


TJ Sokol Černíkovice
R. Zahradník [-] - M. Seibert [-] , P. Víteček [-] , R. Vrba [-] , J. Holoubek [-] - M. Mňuk [-] , T. Handa [-] (72. J. Koráb [-] ) , J. Jedlinský [-] , M. Vašata [-] - T. Hrábek [-] (79. J. Kalous [-] ) , O. Stieber [-]

FC České Meziříčí
D. Frynta [-] - M. Čiháček [-] (57. J. Rezek [-] ) , J. Tomášek [-] , M. Kozák [-] , A. Kupka [-] (78. T. Havel [-] ) - M. Hovorka [-] , O. Ježek [-] , L. Hlavsa [-] , L. Provazník [-] - V. Slánský [-] (82. P. Tomášek [-] ) , L. Baše [-]

ŽK: 19. M. Seibert - 44. L. Provazník , 75. O. Ježek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku