Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 14:00

16.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dubnice vyloupila Zákupy


Branky


0

Oslabené Zákupy se na jaře trápí a ani doma nezískaly proti Dubnici ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dubnice rozhodla už v prvním poločase

Zákupy, které se na jaře velmi trápí, přivítaly na svém hřišti za příjemného počasí tým Dubnice. Hned od začátku šli hosté za svým cílem a souhra dvou hráčů, konkrétně nahrávače Dušana Hošice a zakončovatele Jakuba Závodského v 19. min a následně i ve 30. min. znamenala vedení Dubnice - 0-2. Tým Zákup v prvním poločase toho moc nepředvedl, snad jen Standova snaha stojí za zmínku, ale ani on nedokázal zabránit ve skórování Radomíra Suskeho, který se gólově prosadil ve 39. min.

Hosté si výsledek už pohlídali

Ve druhém poločase zkusili Zákupští něco udělat s výsledkem a v 55. minutě se jim to po chybě domácích podařilo zásluhou Radka Šefčíka. To bylo ale od domácích vše. Hosté celkem v pohodě si pohlídali výsledek a v 81. minutě korunoval svůj dobrý výkon v zápase Hošic, který prostřelil domácího brankáře a stanovil konečný výsledek na 1-4, ze kterého měl hostující trenér určitě radost. Nutno dodat, že zápas v klidu odpískal zkušený rozhodčí Švec Jaroslav.



Ohlasy k zápasu



TJ Dubnice
Rudolf Věchet (trenér): Hrálo se za hezkého počasí a od začátku bylo znát, že Zákupy nejsou v optimální pohodě. První poločas jsme zaslouženě vedli 0-3. Vítězství jsme si pohlídali. Vyzdvihl bych za náš tým asi hráče Tschervenku s Procházkou. Už se ale těším na následující duel s Lokotkou a zejména pak na svého bývalého svěřence Petra Lebdušku, který v Lípě hraje.



Sestavy


TJ Zákupy
V. Kopřiva [-] - T. Dvořák [-] (36. F. Adlt [-] ) , S. Pinc [-] (83. D. Číž [-] ) , J. Zajíček [-] , R. Šefčík [-] , P. Stand [-] , P. Pohorský [-] , P. Dostál [-] , J. Kohout [-] (46. P. Šíma [-] ) , P. Čihák [-] , C. Samek [-]

TJ Dubnice
P. Radošinský [-] - D. Hošic [-] , J. Závodský [-] (46. M. Závodský [-] ) , V. Šimon [-] , J. Pošva [-] , T. Procházka [-] , L. Lukeš [-] , R. Suske [-] (62. M. Jemelka [-] ) , R. Tschervenka [-] , M. Svitek [-] , L. Mařica [-]

ŽK: 67. P. Čihák , 76. C. Samek , 86. D. Číž - 66. T. Procházka .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: ŠVEC Jaroslav - LÖFFELMANN František, MATYS Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.