Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 17:00

4.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žandov dokonal senzační obrat


Branky


1

Domácího celku se hosté báli, protože s nimi nemají nejlepší zkušenosti. Dnes se ale vše dobře sešlo a Žandov nakonec pobral tři body. Kravaře měly v dnešním utkání skutečně pech...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dramatický první poločas

Celky začaly velmi dobře a schylovalo se ke krásnému fotbalu se spoustou branek. Byly to ale Kravaře, kdo vzal začátek utkání zcela vážně a vsítil branky. První dal hned ve 4. minutě Suchan Marek, když využil hrubky hostů v obraně a překonal brankáře Košťáka. Poté, ve 13. minutě, dva hráči Kravař utekli obraně a Jan Koutný byl tím šťastnějším, kdo si na své konto připsal branku. Ale hosty to nepoložilo, naopak. Do poločasu dokázali senzačně otočit zápas. Vaníček ve 21. minutě hlavičkoval po centru z rohového kopu, a s odrazem od zad domácího obráce se míč dopravil za čáru. Ve 32. minutě přišla další rohová situace, ale tentokrát ji proměňoval Štrupl Pavel. Bylo vyrovnáno a domácí jen nevěřícně kroutili hlavou. O to více, když Žandov přešel do vedení. Ve 40. minutě ale přišlo další repete rohového kopu a zase branka! Tentokrát se o ni postaral Vašek Pluhař ml. a do šatny se odcházelo s otočeným skórem 2:3.

Druhá půle bez překvapení

Kravaře věděli, že otočit zápas dokáží i oni, jenže proti stáli dobře připravení hosté. Ti se ve druhém poločase ubránili náporu domácích a vlastně to byli oni, kteří měli více vyložených šancí, které ovšem neproměnili, ani v případě pokutového kopu, který byl nastřelen pouze do tyčky a následná dorážka se již nezapočítala. Žandovští podrželi velmi cenné vedení až do samotného konce, i díky Košťákovi, který chytil zajímavý přímý kop, který tam zřejmě zaplout chtěl, ale brankář byl proti. Zápas se tedy naplnil za téhož výsledku z první půle, tedy 2:3 pro Žandov, který má v tabulce stále plný počet.



Ohlasy k zápasu


FK Lokomotiva Kravaře u České Lípy
Michal Uhlíř (hráč Kravař): Čekali jsme, že to bude lepší. Chtěli jsme vyhrát o více branek, ale dnes se hra otočila a Žandov nás dokázal porazit. Dopadlo to tak, jak to dopadlo, bohužel pro nás. Dneska bych vyzdvihl jen Šubrta a Honzu Koutného.

TJ Spartak ČKD Žandov
Václav Pluhař (vedoucí Žandova): Tady se nám nehraje moc dobře a po tom začátku jsem to viděl hodně černě. Naštěstí se nám povedl zvrat a je jen škoda těch šancí ve druhé půli, které jsme nakonec neproměnili. Za nás vypíchnu syna Pluhaře, který brankou rozhodl o třech bodech a brankáře Košťáka, který toho dnes dost pochytal a na závěr nám též zachránil body, chytil totiž nebezpečný přímák.



Sestavy


FK Lokomotiva Kravaře u České Lípy
M. Řehák [-] - T. Gvizd [-] , J. Palka [-] , P. Šena [-] - J. Koutný [-] , M. Koutný [-] , J. Ledl [-] - M. Suchan [-] , D. Šubrt [-] - A. Kubišta [-] (67. L. Novotný [-] ) , M. Končel [-]

TJ Spartak ČKD Žandov
O. Košťák [-] - V. Kotsev [-] , J. Lhotka [-] , J. Štěpánek [-] , P. Štrupl [-] , O. Džudža [-] , V. Pluhař [-] (65. T. Miko [-] ) , T. Vaníček [-] , T. Matějček [-] , P. Boháč [-] , M. Šlechta [-]

ŽK: 78. L. Novotný - 77. T. Miko .
Počet diváků: 54. Rozhodčí: Mengr Jiří - FOLK Miroslav, CHLÁDEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
5. 9. 2016 07:42
2:3