Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

8.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepolisy rozstřílely Dolní Kalnou.


Branky


0

Děvet branek musel ze své svatyně lovit brankář Dolní Kalné. Nepolisy si v tomto kole s chutí zastřilely a ukázaly, že o postupujícím celku ještě není zdaleko rozhodnuto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zaspali začátek zápasu.

Hosté vstoupili do zápasu výrazně lépe. První půl hodinu působili domácí ospalým dojmem.  Naštěstí pro ně tak nepůsobil brankář Marko a vychytal dvě šance hostů. Pak se domácí ale probudili a podařilo se jim třikrát skórovat. Do poločasu tak odcházeli uklidněni.

Brzká branka rozhodla o utkání.

Na začátek druhé půle se domácím podařilo vstřelit čtvrtou branku. To hosty definitivně položilo a prakticky bylo po zápase. Skóre mohlo být daleko výraznější, kdyby domácí proměnili svoje příležitosti. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nepolisy
Lukáš pánek, hráč (domácí): Až na první půl hodinku, kdy jsme si opravdu koledovali, se nám nakonec celkem dařilo. Proto jsme zaslouženě vyhráli.




Sestavy


TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - D. Šustr [-] (55. J. Smadiš [-] ) , P. Pilař [-] , R. Zámečník [-] (84. T. Marek [-] ) , M. Ullmann [-] (77. R. Hanuš [-] ) - J. Lihan [-] , P. Hanuš [-] , R. Chaloupka [-] , T. Hanuš [-] - L. Pánek [-] , P. Pokorný [-]

FK Dolní Kalná
J. Slach [-] - Z. Tauchman [-] , A. Kodytek [-] , J. Navrátil [-] , M. Najman [-] - L. Dědek [-] , D. Ježek [-] , T. Hampl [-] (62. M. Nosek [-] ) , V. Kodýtek [-] (66. L. Strnádek [-] ) - T. Navrátil [-] , M. Bartoš [-]

Hráči zápasu: T. Hanuš - T. Navrátil .
Počet diváků: 140.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.