Rosice přejely Vysoké Chvojno


0

Rosice nabraly v této sezoně solidní formu, kterou chtěly potvrdit proti Vysokému Chvojnu. Domácí nakonec zápas ovládli, více se dozvíte v následující reportáži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly zajistily domácím klid

Na hřiště třetích Rosic přijelo Vysoké Chvojno, které v minulém kole obralo Pardubičky a patřila mu pátá příčka v tabulce. Očekával se tedy zajímavý zápas.

Úvod utkání byl opatrný s nepřesnostmi na obou stranách. Po čtvrthodině začali domácí zvyšovat tempo. První velkou šanci měl však hostující Michalec, ale Nahálka se po jeho přízemní střele natáhl a míč lapil.

Ve 20. minutě zahrávali domácí roh nakrátko, když Vratišovský s Rouskem trochu kostrbatě zakombinovali a prvně jmenovaný vyslal na branku skrytou přízemní střelu, která zapadla k tyči - 1:0.

O tři minuty později chybovala chvojenská obrana, Tomyška vybojoval míč pro P.Zelinku a ten s přehledem zakončil - 2:0.

Rosicím dodaly dvě branky klid a dvougólový náskok si přenesly do druhé půle.

 

Domácí se rozstříleli

Chvíli po přestávce měl po rychlém kontru na pravé straně prostor Palaščák, připravil ještě míč pro P.Zelinku, který zakončil chladnokrevně o břevno a bylo to 3:0.

V 53.minutě se uvnitř pokutového území dostal k míči střídající Tamchyna, balón si ještě připravil a jeho tečovaná střela skončila za zády brankáře Müllera - 4:0.

Chvojno se dokázalo prosadit v 56.minutě, když si na rohový kop nejvýše vyskočil kapitán Faltys a usměrnil míč do sítě - 4:1.

Za domácí odpověděl P.Zelinka, za jeho technickou střelou zpoza šestnáctky se gólman Müller pouze ohlédl, domácí útočník tak zkompletoval hattrick - 5:1.

V 73.minutě zahrávaly Rosice standardní situaci a míč se odrazil k úplně osamocenému Vratišovskému, rosický záložník měl úlohu více než jednoduchou a dovezl míč do zcela odkryté branky - 6:1.

V závěru se ještě pískala penalta po faulu na pronikajícího Zelinku. K exekuci pokutového kopu byl vyzván brankář Nahálka, ale trefil pouze tyč.

 

Rosice tedy deklasovaly Vysoké Chvojno 6:1, hosté však předvedli navzdory skóre sympatický výkon. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rosice nad Labem B
David Matějů ( trenér Rosic ): Po výborném kolektivním výkonu jsme zaslouženě vyhráli. Na hřišti vynikli střelec Zelinka a stoper Roubal.


Autor: L. N.


Místo: Rosice nad Labem. Počet diváků: 28. Rozhodčí: Říha Filip - STACH Jiří (N), FLACHS Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.