Malesice už vedou tabulku o tři body


Branky


78. M. Otýs
0

Nedá se říct, že by Radnice byla horší, nicméně v tomto zápase se neprosadil a jak už to tak bývá - když nedáte gól, nemůžete vyhrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Úvod utkání byl vyrovnaný. V 9. minutě stříleli v dobré pozici domácí nad branku hostů. Radnice odpověděli nebezpečnou hlavičkou Michala Krče ve 13. minutě. Poté v 18. minutě Švajcr v dobré příležitosti neprostřelil brankáře domácích Brousil. V následující minutě Malesice střílely těsně vedle.Ve 24. minutě střelu domácích z vápna chytil brankář hostů Spěváček a držel tak naděje na bod při životě. Ve 27. minutě další šanci Malesic opět zlikvidoval výborně chytající brankář hostů. Radnice zahrozili jedovatou střelou Vitouše kolem 30.minuty. O pár chvil později Malesice ve výborné příležitosti po rohu střílely těsně vedle branky hostů.

Druhý poločas

 

Ve druhé půli si mírnou územní převahu vytvořili hosté a ve 49. minutě branku domácích těsně minul Michal Krč. Další příležitost Radnic neproměnil v 58. minutě Habr, který jen trefil brankáře Brousila po samostatném úniku. Malesice odpověděli v 61. minutě střelou nad branku Radnice z bezprostřední blízkosti. V 76. minutě se domácí útočník Otýs po centru uvolnil v pokutovém území hostů a přesnou střelou prostřelil brankáře Spěváčka. Poslal tedy domácí do vedení - 1:0. Radnice se snažili o vyrovnání a vrhli všechny síly do útoku.V 88. minutě zpoza vápna střílel Habr těsně nad branku Malesic a uhasil tak poslední jiskru naděje. V dramatickém závěru utkání domácí své nejtěsnější vedení uhájili a získali další důležité body do tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Radnice
Petr Svoboda: Sehráli jsme dobré utkání. Hráči předvedli zodpovědný a bojovný výkon. S trochou štěstí jsme mohli i bodovat, ale na konec jedeme domů bez bodu.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: Schwarz Petr - ČERMÁK Vladimír, KOSTELNÍK Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.