3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

10.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kaznějov byl doma nad sílu Rakové


Branky


29. J. Kopač , 41. J. Kopač , 81. P. Antoš - 23. P. Vohár , 72. P. Vohár
0

Až gól v závěru rozhodl o tom  kdo si vzal z utkání všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

 

Hosté byli od začátku aktivnější - měli více šancí a dokonce vstřelili i první branku. Petr Vohár se ve 23. minutě prosadil ve skrumáži a poslal hosty do vedení 0:1. Důležité je vydržet ve vedení delší dobu, jenže to se nepovedlo a Jan Kopač dvěma trefami z 29. a 41. minuty skóre dokonce otočil ve prospěch Kaznějova. Hostům dělal problém pomalý delší pažit nasáklý vodou a byli donuceni nehrát svůj kombinační styl hry po zemi, ale pouze centry na útočníky, kteří sice pár šancí měli, ale zužitkovali pouze jednu.

Druhý poločas

 

Druhý poločas začal podobně, jak první končil. V 69. minutě totiž domácí po faulu mimo hrací plochu překvapivě zahrávali pokutový kop, který chytil hostující brankář Šilhánek a z následného protitlaku hostů v 72. minutě znovu Petr Vohár překonal dobře chytajícího domácího gólmana Valeše a bylo to 2:2. Spravedlivou dělbu bodů však odmítl domácí Antoš v 81. minutě, když po dalším závaru před brankou hostů následný obranný odkop od branky vrátil nákopem tak ze 30m do "vápna" a míč k údivu všech zapadl k zadní tyči. Takové góly se moc často nevidí a patří spíše do kategorie "štastných" - 3:2. Hosté se na odpověď už nezmohli a tak tři body zůstali Kaznějovu doma.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Raková
Pavel Janda: Hosté přijížděli s cílem překvapit domácí aktivní hrou a pokusit se vstřelit nějakou branku hned z kraje zápasu. Cíl se povedlo splnit, ale body to na konec nepřineslo.



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
T. Valeš [-] - D. Vinkler [-] (83. J. Beránek [-] ) , J. Kiss [-] (46. P. Antoš [-] ) , J. Hyneš [-] , D. Pojer [-] , J. Kopač [-] , M. Polívka [-] (46. M. Fait [-] ) , J. Vondráček [-] , J. Diviš [-] , O. Běhounek [-] , T. Vaneš [-]

TJ Sokol Raková
J. Šilhánek [-] - P. Procházka [-] , A. Vrba [-] , J. Černý [-] , L. Bůcha [-] , P. Vohár [-] , D. Kašpar [-] , J. Procházka [-] , J. Bartoš [-] , M. Reitspies [-] , J. Rottenborn [-]

ŽK: 54. P. Procházka , 69. D. Kašpar .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Orlík Vladimír - BUCHTELÍK Lukáš (N), JANDA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.