2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 16:00

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rakové se dál nedaří


Branky


0

Holoubkov doma remizoval s Rakovou, nicméně druhý bod už hostům nedovolil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

 

Zápas byl velmi ovlivněný promáčeným povrchem, přičemž  míč skákal  hráčům často od nohy. Docházelo k nepřesnostem a prakticky většinu zápasu to byla bitva dvou dobrých obran. Když už se někdo dostal k nějaké šanci, výborní brankáři stačili vše zachránit. Poločas tedy spravedlivě skončil 0:0 a stejný obraz hry se promítal i ve druhé půlce.

 

Druhý poločas

 

Za zmínku stojí pouze konec zápasu. Nejprve se v 73. minutě prosadil hráč domácích Tomáš Teplý, když  jeden z centrů domácí dotlačili za záda gólmana Rakové. Poté už  hosté museli v posledních minutách vše vrhnout do útoku. Kontroverzní situace vznikla v 88. minutě, kdy hostujícího útočníka sestřelil na rohu pokutového území domácí obránce a ani hluboká rýha po ostrém skluzu metr v šestnáctce domácích neoslovila rozhodčí k pokutovému kopu. Zraněný útočník musel vystřídat a při odchodu jen sledoval, jak ho spoluhráči v poslední minutě pomstili vyrovnávací brankou. Spravedlivě tedy na konci druhého poločasu svítil na tabuli  výsledek 1:1.

Penalty

 

Domácí byli pak úspěšnější v pokutových kopech a tím prodloužili hostům mizérii špatných výsledků.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Raková
Pavel Janda: V zápase dominovali oba brankáři a měli by být nejlepšími hráči zápasu. Jinak je to pro nás už velice špatné. Budeme muset brzo bodovat.



Sestavy


TJ Holoubkov
O. Lukáš [-] - T. Aubrecht [-] , J. Petřík [-] (77. M. Šváb [-] ) , P. Procházka [-] , J. Zajíček [-] (79. T. Černý [-] ) , P. Vintr [-] , M. Ineman [-] (90. A. Dragoun [-] ) , M. Rada [-] , T. Teplý [-] , V. Kořan [-] , T. Huml [-]

TJ Sokol Raková
J. Šilhánek [-] - P. Vohár [-] , D. Kašpar [-] (41. V. Štincík [-] ) , J. Břicháček [-] , J. Procházka [-] , J. Bartoš [-] , L. Bůcha [-] , A. Vrba [-] , J. Černý [-] (86. P. Smitka [-] ) , M. Reitspies [-] , J. Rottenborn [-]

ŽK: 65. T. Huml - 70. M. Reitspies , 80. L. Bůcha .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kříž Lukáš - HUDEČEK Pavel, ŽÁK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.