J. Kellner 51.
F. Róth 55. (p.)
F. Róth 75.
3:1
(0:1)
25. A. Vrba
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:30

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bukovec ovládl druhý poločas a s ním i celý zápas


Branky


51. J. Kellner , 55. F. Róth (p.) , 75. F. Róth - 25. A. Vrba
0

Raková vedla po krásném gólu, ale Bukovec ukázal jak pevné nervy má.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Raková doma hostila Bukovec a brousila si zuby na teprve druhé vítězství v sezóně. Od úvodního hvizdu však bylo jasně, že to nebude procházka růžovým parkem. Bukovec totiž nepřijel bránit, ale ukázat co v něm je. Zápas ubíhal celkem vyrovnaně. Až v 25. minutě se dokázali prosadit hráči na hřišti. To když nádherným volejem trefil Vrba Alois. Diváci se nestačili divit jelikož Vrba místo zpracování  míče asi 25. metrů od brány trefil přesně pod víko. To byla pro Bukovec velká rána, ale nic s čím by si neměl dobrý tým poradit. Postupně získávali více a více prostoru na hřišti. Ten už ale nedokázali v prvním poločase zužitkovat, tudíž se šlo do kabin za stavu 1:0.

 

Druhý poločas taktéž sužoval déšť. Provazy z nebe omezovaly hráče nejen v pohybe, ale i v orientaci na hřišti. Ani tyto skutečnosti však  nezabránily hostům ve velkém obratu. Kellner v 51. minutě napodobil Vrbu z prvního poločasu a od břevna vyrovnal na 1:1. Za 4 minuty později už hosté otočili. Ferenc Róth se postavil k penaltě za nevybíravý faul ve vápně. Domácí cítili křivdu, ale arbitr to viděl úplně jinak.  Pokutový kop byl proměněn a hosté jásali. Ferenc výhru ještě pojistil v 75. minutě po krásné sólové akci. Konečný stav 1:3.



Ohlasy k zápasu


SK Plzeň - Bukovec
Petr Smíšek: Jsem velice rád, že se nám povedlo zápas otočit i když se nám ze začátku moc nedařilo. Ještě k tomu to počasí. Prostě nám při zápasu stála na hřišti voda. Bylo to dost těžké.

TJ Sokol Raková
Pavel Janda: To počasí bylo hrozné. Míč se zastavoval v kalužích a nedalo se s ním pořádně hrát. Oni vyhráli asi zaslouženě.



Sestavy


SK Plzeň - Bukovec
K. Míčka [-] - J. Skala [-] , M. Hanzlíček [-] , V. Červený [-] - J. Zíka [-] , R. Šváb [-] , J. Kellner [-] , L. Chvojka [-] , J. Havelka [-] - M. Žemlička [-] (46. M. Matys [-] ) , F. Róth [-]

TJ Sokol Raková
J. Šilhánek [-] - J. Bartoš [-] , P. Procházka [-] , L. Bůcha [-] , A. Vrba [-] , V. Štincík [-] , J. Černý [-] , P. Smitka [-] , M. Reitspies [-] , J. Rottenborn [-] , D. Kašpar [-]

ŽK: 53. V. Červený , 75. L. Chvojka , 87. J. Kellner - 55. P. Procházka , 75. J. Černý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mazanec Marek - PRESSL Václav, MAREK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.