2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 15:00

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbiroh doma udržel tři body


Branky


28. M. Brož , 83. J. Lukeš
0

Mýto si jelo do Zbirohu pro nějaký ten bod, ale nakonec odjeli s prázdnou.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do zápasu vyšel stejně pro obě strany. Domácí byli sice trochu nebezpečnější, ale hosté se dopředu též párkrát dostali. Bylo to hlavně o tom kdo vstřelí první gól a získá tím mentální výhodu nad soupeřem.  Tu získali domácí, jelikož ve 28. minutě rozvlnil síť Martin Brož.  Tomu se povedlo využít zaváhání stopera po rohovém kopu domácích a nabídnutou šancí nepohrdnul. Pro hosty to byl celkem šok, nicméně stejně věděli, že mají dost času na vyrovnání, případně otočení zápasu. Další gól už v pevním poločase nepadl i díky zásluze obou gólmanů Kučery a Matouše.

Do druhého poločasu vešli hosté mnohem aktivněji  a Zbiroh dokázali zatlačit. Museli však přijmout riziko v podobě hry na tři stopery. To otvíralo možnost pro rychlé brejky domácích.  Zápas ubíhal, hosté tlačili, střídali, stříleli, ale gól dali opět domácí. Při jednom z protiútoků se do míče opřel Jan Lukeš.  Můžeme jen polemizovat, jestli takto tu střelu zamýšlel nebo ne, ale trefil zpoza vápna přesně šibenici. Tímto momentem v 82. minutě se rozplynuly naděje hostů na jakýkoliv bodový zisk.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Mýto B
Karel Barczik: Cítíme ze zápasu spíš obrovské zklamání. Vím, že jsme na body měli, ale to je fotbal.



Sestavy


TJ Město Zbiroh
K. Kučera [-] - V. Krásný [-] , F. Sůva [-] (81. V. Hrabák [-] ) , V. Bystřický [-] (46. M. Škvára [-] ) , Z. Javůrek [-] , Z. Dubček [-] , J. Bojko [-] (85. M. Šerý [-] ) , J. Lukeš [-] , M. Brož [-] , V. Ludvík [-] , M. Jaroš [-] (75. P. Kugler [-] )

TJ Slavoj Mýto B
M. Matouš [-] - K. Hlavička [-] , L. Heřmanský [-] , P. Ulrich [-] , R. Fišer [-] , M. Huml [-] , T. Vonášek [-] (60. M. Lupáč [-] ) , P. Bejček [-] , M. Šobáň [-] , K. Barczik [-] , V. Pěnkava [-]

ŽK: 70. Z. Javůrek - 65. M. Matouš .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: Šlauf Jiří - KOŘAN Josef, DOMANICKÝ Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.