Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

11.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velkou přestřelku završil Baník obratem


Branky


0

Hosté ze Stříbra prohrávali již 3:0, v posledních minutách utkání ale předvedli něco neskutečného a po penaltovém rozstřelu berou dva body!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Stříbro přebírá roli Lhoty z minulé sezóny - nováček hraje atraktivní fotbal a drží se v horní části tabulky. Bolevci se tuto sezónu zatím vůbec nedaří a s jedinou výhrou se krčí na samotném dně tabulky, kde se o předposlední pozici předhání s rokycanskou rezervou.

Trenér Klečka určitě se slzou v okou vzpomíná na jarní jízdu svého týmu z minulé sezóny, kdy Bolevec sbíral jeden bod za druhým a nakonec se s přehledem zachránil. Ke třem bodům v tomto utkání, které by znamenaly odpoutání od chvostu, mohl domácí nasměrovat po dvaceti minutách Dominik Štolle, který se po sérii prostrkávaček dostal ke střele, která ale do sítě nezapadla. Domácí se ujali vedení až v posledních vteřinách první půle, kdy nákop do vápna propadl k Ondřeji Šnaiderovi, který v pádu přeloboval mladíka Dolejše a Bolevec rázem vedl 1:0.

Famózní druhý poločas

Cirka šedesátka fanoušků, která dorazila na tento zápas, si ve druhém poločase užila neskutečných pětačtyřicet minut!

Vše nastartoval gól v 54. minutě. Michal Pelnář byl ve vápně nepochopitelně zcela nepokryt a měl dost času na to, aby zavěsil míč pod břevno stříbrské branky. Po hodině hry to s hosty vypadalo ještě hůře. Výkop Körnera propadl až na hrot útoku k Michalu Pelnářovi, který přeloboval vyběhnuvšího Dolejše a domácí už jakoby slavili tři body. 

A to jakoby se doopravdy stalo. Ihned po rozehrání ve středovém kruhu letěl do vápna Bolevce centr, na který si vyskočil Adam Kohut, jenž vyraženou hlavičku stihl doběhnout a na druhý pokus ji hlavou poslat do sítě. 

Deset minut nato to bylo pouze o jedinou branku. Přetažený centr na zadní tyč vrátil hlavou do vápna jeden z baníkovských buldoků a Jakub Korynta propálil na první tyči vše, co mu stálo v cestě.  A v poslední minutě přišlo kýžené vyrovnání! Jakub Korynta předskočil ve vápně svého strážce a nohou poslal míč do sítě, čímž se stal jasným hrdinou svého týmu.

V penaltovém rozstřelu poté byli lepším týmem namotivovanější hosté, kteří si tak odváží z Bolevce dva body!



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Stříbro
Radek Hřebík, kapitán hostů: "V prvním poločase se nám nedařilo vůbec a navíc jsme ve 45. minutě dostali gól do šatny. Ve druhé půli přidal soupeř ještě dva a my jsme prohrávali už o tři branky. Poté jsme to ale otevřeli a při našem půlhodinovém tlaku jsme třikrát udeřili a stihli vyrovnat."



Sestavy


SSC Bolevec
J. Körner [-] - M. Soukup [-] , J. Šanoba [-] , M. Zítek [-] , J. Fryček [-] (74. J. Šlehofer [-] ) , J. Sušánka [-] (83. P. Greif [-] ) , M. Pelnář [-] , M. Bublík [-] , D. Štolle [-] , D. Humpál [-] , O. Šnaider [-]

TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - T. Vejvoda [-] , D. Tůma [-] , T. Bůžek [-] , J. Korynta [-] , L. Ulč [-] , L. Pleško [-] (42. A. Mikulovský [-] ) , O. Pavlas [-] , R. Hřebík [-] , A. Kohut [-] , L. Zaoral [-]

ŽK: 65. J. Korynta .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šálková Helena - ČERNÝ Tomáš, KÖNIG Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.