Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:30

10.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota opět nadělovala


Branky


9. O. Král , 27. M. Strejček , 65. V. Fiala , 73. V. Fiala , 75. M. Strejček , 79. M. Strejček , 87. A. Král - 16. M. Bublík , 45. M. Pelnář (p.)
0

Sokolové se trefili celkem sedmkrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivý poločas

Lhotě se minulý týden povedlo zvítězit na Rapidu a odčinit si tak špatný výkon proti Petřinu dvě kola zpátky. Tento víkend na ně doma čekal výběr Bolevce, který se krčí na samotném dnu tabulky a zatím marně čeká na bodovou vzpruhu.

 

Sny o ní rozehnal již po devíti minutách Ondřej Král, ke kterému přilétl do vápna centr Vladislava Fialy a zkušený obránce hlavičkou přeloboval gólmana. Po čtvrthodině hry přišlo vyrovnání. Bolevečtí se sérií několika přihrávek na jeden dotek dostali na půlku hřiště, kde Dominik Štolle vysunul Michala Bublíka, jehož křižná rána z hranice vápna zapadla přesně k tyči. 

Domácí si vzali vedení zpět ve 27. minutě, kdy Kohoutovo střílený centr z volného přímého kopu hlavou tečoval Matěj Strejček za záda bezmocného Körnera. Ve 42. minutě se udál velmi zajímavý okamžik utkání. Gólman Šteffel srazil ve vápně k zemi Hiblera a sudí Mazanec nejen že ukázal na značku pokutového kopu, ale také vytasil červenou kartu. Lhota tak šla do desíti, do branky se postavil střídající Lukáš Böhm, ale Michal Pelnář se si s nabídnutou penaltou poradil.

Sedm kulí jako v Sarajevu

Trenér hostujícího celku Jaroslav Klečka doufal, že situace z posledních minut první půle jeho svěřence nakopne a ve druhém poločase zabojují o tři body, které by byly neskutečně cenné. Místo toho ale přišel neskutečný zkrat.

Vše odstartoval v 65. minutě Vladislav Fiala, který vytěžil z branku z výtečné práce Matěje Strejčka, který vybojoval balón na půli hřiště a poté ho předložil před prázdnou branku právě levému křídelníkovi. Ten se trefil znovu o osm minut později, když ho zpětnou nahrávkou našel na hranici vápna kličkující Adam Král a Fiala prostřelil vše, co mu stálo v cestě - 4:2.

Na další trefu se nemuselo čekat příliš dlouho. V 75. minutě poslal do vápna centr Adam Král a nejlepší kanonýr soutěže, Matěj Strejček, lízl míč hlavou mimo dosah Körnera. Hattrick tento střelec dokonal čtyři minuty nato, kdy k němu propadl nákop od gólmana Böhma a Strejček zakončil podél padajícího brankáře. 

O hřebíček do rakve se postaral v závěru Adam Král, který se štěstím prostřelil nabohého Körnera, který musel být z výkonu svých spoluhráčů ve druhé půli minimálně rozčarovaný.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Jaroslav Kluska, trenér domácích: "První půle byla z naší strany špatná, byli jsme hodně nepřesní. O přestávce byla trošku bouřka v kabině, která pomohla. Výkon se zlepšil a byl vyjádřen i góly. Nakonec to tedy bylo zasloužené vítězství."

SSC Bolevec
Jaroslav Klečka, trenér hostů: "Soupeř na nás v prvním poločase vlétl a rychle vedl 1:0. My jsme ale po krásné akci dali na 1:1. Soupeř se dostal po standardce znovu do vedení, ale v závěru poločasu byl vyloučen lhotský gólman a my jsme vyrovnali z penalty. Říkal jsem si, že je to super, remíza 2:2 po poločase a soupeř o desíti. K tomu, co se stalo ve druhé půli, ale nevím co říct. To prostě nepochopím. Nemám k tomu žádný vysvětlení."



Sestavy


TJ Sokol Lhota
F. Šteffel [-] - J. Šroubek [-] (72. F. Peroutka [-] ) , O. Král [-] , P. Nový [-] (83. J. Záhrobský [-] ) , V. Zelenka [-] - Z. Černý [-] , J. Scheinherr [-] (45. L. Böhm [-] ) , V. Fiala [-] (88. J. Langer [-] ) , A. Král [-] - J. Kohout [-] (74. J. Hrdlička [-] ) , M. Strejček [-]

SSC Bolevec
J. Körner [-] - J. Klečka [-] (77. J. Šlehofer [-] ) , P. Greif [-] (79. V. Kalčík [-] ) , J. Fryček [-] , J. Sušánka [-] , M. Pelnář [-] , M. Bublík [-] , D. Štolle [-] , D. Humpál [-] , J. Hibler [-] , O. Šnaider [-]

ŽK: 45. A. Král , 53. V. Zelenka , 54. J. Kohout - 57. M. Bublík , 61. D. Štolle , 75. J. Sušánka . ČK: 42. F. Šteffel .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Mazanec Marek - LHOTÁK Luděk, PETRŽELKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.