1:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

9.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycany se rozjely, další dva body ukradly Vejprnicím


Branky


0

Ačkoliv to zezačátku trochu skřípalo, zdá se, že se začíná blýskat na lepší časy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů

Rokycany povzbuzeny výhrou v minulém kole nad Rapidem přijely do Vejprnic ve velmi dobré náladě. Trenér Peter Horváth postrádal zkušeného kapitána Tobrmana, jehož pásku si na ruku navlékl o jedenáct let mladší Jaroslav Šafář. Mimo hru zůstal i velezkušený Michal Blecha, a nejstarším hráčem na hostující straně se tak stal sedmadvacetiletý gólman Wohlmuth, jehož následoval teprve dvaadvacetiletý Tomáš Kroc.

Domácí trenér Jiří Šámal také rád pracuje s mladými hráči a do utkání poslal pět hráčů U21. Mezi tři tyče se opět postavil talentovaný Jakub Vavrík.

Utkání ale začalo velmi smolně pro Michala Löwyho, který se i přes lehké zranění objevil v základní sestavě, ale po špatném došlapnutí ho na trávníku nahradil další mladík, konkrétně Daniel Svoboda. Po necelé půlhodině navíc rokycanská rezerva zahrávala rohový kop a v chumlu před brankou se nejlépe zorientoval Jakub Planeta, který poslal hosty do vedení.

Nakonec remíza

Ve druhém poločase mohli rokycanští své vedení zdvojnásobit. Jaroslav Šafář vysunul do uličky Filipa Škardu, který si ale na brankáře Vavríka nepřišel. Poté již domácí vyrovnali. Po centru Lukáše Kuhajdy se na zadní tyči zjevil aktivní Svoboda a tvrdou hlavičkou prostřelil gólmana Wohlmutha. 

Branka Slavii nakopla a svěřenci trenéra Šámala se dál snažili o ohrožování rokycanské branky. Obrana hostů ale fungovala velmi dobře a vejprničtí se z ojedinělých závarů nedokázali prosadit. 

Na řadu tak přišly pokutové kopy, ve kterých se rokycanští mladíci ani jednou nemýlili a po srdnatém výkonu si odvezli domů dva body.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér domácích: "Do utkání jsme nevstoupili dobře, soupeř byl pohyblivější a nedařilo se nám. Po rohu jsme inkasovali a od toho se odvíjel zbytek zápasu. My jsme se snažili, dobývali jsme, ale bohužel jsme byli hodně zbrklí. Remíza ale odpovídá, ztracený bod navíc nás ale mrzí."

FC Rokycany B
Peter Horváth, trenér hostů: "Kluci to dneska zvládli dobře. Kontrolovali jsme hru a šli jsme do vedení. Konečná remíza byla asi zasloužená, ale musím říct, že se zápas od zápasu zlepšujeme."



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - L. Kuhajda [-] , M. Löwy [-] (8. D. Svoboda [-] ) , L. Paul [-] , K. Kýček [-] , A. Kolář [-] , P. Bárta [-] , D. Růžička [-] , L. Rada [-] , Š. Havránek [-] , V. Puhlovský [-]

FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - J. Šafár [-] , O. Havlíček [-] (78. J. Lev [-] ) , F. Škarda [-] , L. Kouřil [-] , T. Kroc [-] , J. Sefzig [-] , M. Trnka [-] , J. Planeta [-] , J. Řapek [-] , J. Huňáček [-]

ŽK: 53. P. Bárta , 78. L. Rada - 56. J. Šafár , 79. J. Lev , 85. T. Kroc .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Burda Miloš - VOCELKA Milan, ČERNÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.