0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 10:15

8.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia vyloupila přeštický azyl


Branky


0

Překvapivý výsledek se udál v duelu Přeštic s Vejprnicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kuhajda poslal hosty do vedení

Obě mužstva se sešla v Blovicích, tedy v současném útočišti přeštických fotbalistů při rekonstrukci současného stadionu v Přešticích. Hráči tělovýchovné jednoty tedy prakticky během podzimních bojů nepoznají výhodu domácího prostředí, i když na místní plácek za nimi jezdí solidní počet příznivců.

Ti ale v sobotu nesledovali úplně vydařené představení svého družstva. Již ve 12. minutě totiž utekla hned trojice hráčů hostů, Vladimír Puhlovský centroval, Lukáš Paul trefil svou hlavičkou dobře postaveného gólmana Schimmera, kterého ale z dorážky překonal Lukáš Kuhajda a Slavie vedla 0:1. A jelikož hra domácích nepřinášela kýžené šance a hosté výborně bránili, tak tento výsledek přetrval až do poločasu. 

Vyloučení domácím uškodilo

Přešticím očividně pomohla poločasová pauza a do druhé půle vstoupilo trochu jiné mužstvo domácích, které se chtělo porvat o výsledek a o body do posledních minut. Plány ovšem byly narušeny hned v počátcích této mise. V 54. minutě se totiž nechal naprosto zbytečně vyloučit Jakub Bešta, který si vyšlápl na spoluhráče a sudí Lhoták ho nemilosrdně poslal do sprch. Poté již přeštická snaha nemohla být tak vehemetná a zdeformovala se především na jednoduché nákopy směr vápno. Vejprnice ale své protihráče na dostřel branky nepouštěly, skvěle soupeře dostupovaly a domácí se nedostali do jediné kloudné šance na vyrovnání. Hostující slávisté naopak často vyráželi na rychlé kontry, které se ale nepovedly přetavit v branku. To ovšem hostům vůbec nevadilo, tři body totiž i tak putovaly do Vejprnic. 



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV
Václav Uzlík, trenér domácích: "Nám se vůbec nedařilo, hráli jsme špatně a první poločas jsme po zásluze prohráli. Ve druhé půli jsme chtěli s výsledkem něco udělat, ale po zbytečném vyloučení Kuby Bešty to již bylo těžký."

SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér hostů: "Začali jsme dobře, byli jsme rovnocenným soupeřem. Navíc se nám povedl jeden rychlý brejk, který jsme zakončili gólem na 1:0, který se nakonec ukázal jako vítězný. V druhé půli nám pomohlo vyloučení Jakuba Bešty a Přeštice si žádnou šanci nevytvořily."



Sestavy


FK ROBSTAV
J. Schimmer [-] - V. Uzlík [-] , S. Turek [-] (62. J. Přibáň [-] ) , J. Duchek [-] , V. Lecjaks [-] - I. Blahoudek [-] , J. Bešta [-] , V. Krušina [-] , J. Gerstner [-] (79. L. Krs [-] ) - T. Přibáň [-] , P. Bešta [-]

SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - L. Kuhajda [-] , L. Paul [-] , K. Kýček [-] , A. Kolář [-] (88. D. Křen [-] ) , J. Mašek [-] , P. Bárta [-] , D. Růžička [-] (75. D. Svoboda [-] ) , L. Rada [-] , F. Heindl [-] , V. Puhlovský [-]

ŽK: 37. V. Uzlík , 70. V. Lecjaks , 79. T. Přibáň , 82. P. Bešta - 41. J. Mašek , 90. L. Rada , 90. L. Kuhajda . ČK: 54. J. Bešta .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Lhoták Luděk - VOLF Michal, KÖNIG Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.