Šlágr kola ovládl Petřín


Branky


45. A. Brudna , 78. V. Lisý , 85. M. Vohrna
0

Plzeňský Petřín předčil Lhotu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Trenéra domácích, Radka Vodrážku, před zápasem zastihla nepříjemná absence několika hráčů áčka, a tak byli do akce povoláni talentovaní dorostenci. Na hostující straně se do branky vrátil Lukáš Böhm a sestava byla kompletní.

Od prvních minut bylo na hřišti jasně vidět, kdo se ujal dominantní role. Na lhotskou branku se valil jeden útok za druhým, ale hostující obrana byla pozorná a nepouštěla domácí do nebezpečných zakončení. Do jednoho takového se ale po půlhodině hry dostal Jiří Hartl a jeho tečovaná střela skončila mimo. Ve 45. minutě se petřínští dožadovali penalty, kterou ale sudí Šimek neodpískal a akce pokračovala dál. K míči se dostal dorostenec Trojovský, jenž nacentroval do vápna, kde míč hlavou prodloužil za sebe kapitán Vohrna přímo do běhu Alešovi Brudnovi, který ač tísněn dokázal uklidit balón k levé tyči Böhmovy branky.

Potvrzení výsledku

Tlak domácího týmu pokračoval i ve druhé půli a 150 diváků v ochozech se rozhodně nenudilo. Skóre se neměnilo po střele Lukáše Chocholatého, ale až po akci, které se odehrála v 75. minutě. Po nákopu z vlastní poloviny se balón dostal do vápna za obranu, kam si zaběhl Václav Lisý a parádní bombou k tyči zvýšil na rozdíl dvou branek. Nejhezčí branku si ale petřínští schovali až na závěr. Střídající Škarda nechal vzpomenout na televizní estrádu Možná přijde i kouzelník a parádním trikem vykoupal několik hráčů Lhoty, načež svou střelu opřel jen do bránící hradby tak, aby se k míči dostal další čerstvý hráč, Zdeněk Šimáně, jenž své rány namířil pouze do tyčky. Na zmar při zakončování se již dále nemohl koukat Marek Vohrna, který se trefil napoprvé a stanovil konečný výsledek na 3:0.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka, trenér domácích: "Výkon byl nadstandardní a výsledek byl pro hosty ještě přívětivý si myslím, protože jsme mohli dát mnohem více branek, kdyby jsme proměnili všechny své šance. Výborně zahráli naši dorostenci, které musím pochválit."

TJ Sokol Lhota
Jaroslav Kluska, trenér hostů: "Dneska jsme měli den blbec. Hráli jsme špatně, byli jsme nepřesní v kombinaci a vůbec se nám nic nedařilo. Navíc jsme obdrželi hodně laciné branky."



Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠIMEK František - KŘEN Jiří, ŽÁK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.