4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 10:15

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přeštice v Blovicích bodovaly naplno


Branky


0

Přeštice jasně přehrály Rapid.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto již po prvním poločase

Plzeňský Rapid a Přeštice se nesešly na přeštickém plácku, ani v Předenicích, kde si přeštičtí vybudovali svůj azyl po dobu rekonstrukce svého stadionu, ale v Blovicích, bezmála pětitisícovém městečku. I přes neutrální půdu se na utkání přišlo podívat 85 diváků, kteří hned v prvních minutách byli překvapeni jedním jménem na domácí straně - Pavel Bešta. Ano, druhý nejlepší střelec minulého ročníku se vrátil do přeštické sestavy, nyní již ne se svou typickou 16 na zádech, kterou dnes obléká jeho bratr Jakub, ale s osmičkou. Návrat to byl ale opravdu vydařený.

"Domácí" šli do vedení po jedenácti minutách. Starší z bratrů Beštů, Jakub, napřáhl dvacet metrů od branky a krásnou střelou o tyč rozvlnil síť a Petrem Bekem, který byl bez šance. Ve 24. minutě to bylo již o dvě branky. Po krásné kombinace na jeden dotek po ose Blahoudek - Jakub Bešta se dostal k míči Stanislav Turek a po jeho parádním zakončení odskočily Přeštice od Rapidu o další branku. 

Mnoho šancí

Druhý poločas musel být pro přihlížející diváky velmi atraktivní. Obě mužstva se hnala za góly a šance byly k vidění na obou stranách. Hosté zahrozili například po střele Tomáše Davídka, kterou ale gólman Mareček zblokoval, nebo při zakončení Jana Harmadyho, který jen těsně minul přeštickou svatyni. Přeštice naopak spálily tutovku, když míč po překombinované akci nenašel před prázdnou brankou Tadeáše Přibáně, ale pouze skluzujícího obránce hostů. V 67. minutě se již pěkná akce podařila a Václav Krušina uklidil balón do poloodkryté branky - 3:0. Na konečných 4:0 upravil v 75. minutě Pavel Bešta po akci, která připomněla Přeštice v době jejich největší formy minulé sezóny, tedy rychlou kombinaci po křídle a střelu do prázdné branky.



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV
Václav Uzlík, trenér domácích: "Byl to trochu divočejší zápas, který mohl skončit 7:3, 8:4. Měli jsme k dispozici výborně připravené hřiště v Blovicích a obě mužstva hrála aktivně se spoustou šancí. Když hrajete proti jakémukoliv mužstvu, které trénuje pan Mysliveček, tak to nikdy není jednoduchý zápas."




Sestavy


FK ROBSTAV
V. Mareček [-] - V. Uzlík [-] , S. Turek [-] , J. Duchek [-] , V. Lecjaks [-] - I. Blahoudek [-] , J. Bešta [-] , V. Krušina [-] , J. Gerstner [-] - P. Bešta [-] , T. Přibáň [-] -

SK Rapid Plzeň
P. Beke [-] - F. Polášek [-] , L. Pavlíček [-] , T. Davídek [-] , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] , D. Tarhaj [-] , J. Buček [-] , P. Nový [-] , J. Šindelář [-]

ŽK: 28. T. Přibáň , 38. V. Lecjaks , 57. P. Bešta - 65. J. Šindelář .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Burda Miloš - ČERNÝ Tomáš, ŠIŠKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.