0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 10:15

1.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč na úvod sezóny překvapila Přeštice


Branky


0

Velké překvapení se údalo hned v 1. kole nového ročníku krajského přeboru!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V závěru poločasu

Konec minulé sezóny byl pro oba týmy jako nebe a dudy. Kdežto Zruč bojovala o záchranu až do posledního kola a v baráži si zajistila účast v krajském přeboru pro další sezónu až v poslední minutě střetnutí s Horní Břízou, tak Přeštice do posledních minut bojovaly o titul a tím pádem o právo postupu do divize, o což díky remíze Sušice v Mýtě přišly rovněž v posledních minutách. Obě družstva ale vstoupila do sezóny s několika změnami. Na straně domácích Přeštic, které ovšem své zápasy budou muset kvůli rekonstrukci svého hřiště hrát většinu podzimních domácích zápasů na jiném hřišti, než na tom přeštickém, došlo ke změné hráčské. Mužstvo opustil například druhý nejlepší střelec krajského přeboru v minulé sezóně, Pavel Bešta, nebo i záložník Vacík s gólmanem Růžičkou. Šanci tak, jak je v Přešticích zvykem, dostali převážně věkem ještě dorostenci. To Zruč řešila hlavně změnu na trenérském křesle, které opustil Ondřej Král, jenž zamířil do Lhoty. Na jeho místo nakonec nastoupil ostřílený kouč Homola známý svým velkým fotbalovým srdcem. A i to zřejmě pomohlo dnešnímu nečekanému zručskému úspěchu. 

 

Přeštice se sice prezentovaly aktivní hrou, která však povětšinou končila na připravené hostující obraně, která s lehkostí odolávala. První velkou šanci tak zápas přinesl až ve 44. minutě. A hned to byla šance gólová. Po rohovém kopu se dostal míč na hranici vápna, kde již číhal kapitán Roman Karpíšek a míč napálil přesně k tyči, kam se nová jednička Přeštic, Vojtěch Mareček, jen těžko natahovala. 

Standardní situace rozhodly

Obraz hry se ve druhém poločase nezměnil. Přeštice se za celý zápas dostaly jen k jednomu nebezpečnému ohrožení branky, ale pokus Ivana Blahoudka se mezi tři tyče jen těsně nevešel. A tak udeřily opět hráči tělovýchovné jednoty, kterým se naskytla možnost přímého volného kopu. Míč si postavil Matěj Polák a prudkou ránou překvapil Marečka v bráně, který na skákající míč jen těsně nedosáhl. Závěrečné minuty se obešly, podobně jako celý zápas, bez výraznějších šancí, a tak mohli hosté začít slavit své první tři body v nové sezóně. 



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV
Václav Uzlík, trenér domácích: "Potvrdilo se to, co jsem čekal, tedy že budeme mít problém s produktivitou. Hráli jsme sice především my, ale hráli jsme pouze po vápno, do zakončení jsme se nedostávali. Zruč naopak dala dva nádherné góly a vyhrála."

TJ Zruč
Václav Klik, brankář hostů: "Zápas byl celkově vyrovnaný. Jeli jsme ven, takže náš cíl byl uhrát vzadu nulu a hrozit z brejků, což se nám i dařilo. Přeštice sice byly herně lepší a držely balón, my jsme je ale do žádných šancí nepouštěli a naopak jsme sami dvakrát skórovali."



Sestavy


FK ROBSTAV
V. Mareček [-] - J. Duchek [-] , S. Turek [-] , V. Uzlík [-] , J. Přibáň [-] - I. Blahoudek [-] , V. Krušina [-] , J. Gerstner [-] , J. Ornet [-] - T. Přibáň [-] , Š. Baranec [-] (70. V. Lecjaks [-] )

TJ Zruč
V. Klik [-] - T. Kepka [-] (75. J. Přibyl [-] ) , J. Lauko [-] , P. Hucl [-] , P. Karpíšek [-] , T. Jelínek [-] , M. Polák [-] , M. Pechman [-] (58. J. Mastný [-] ) , D. Král [-] , R. Haidlmayer [-] , R. Karpíšek [-]

ŽK: 20. I. Blahoudek - 25. R. Karpíšek , 42. R. Haidlmayer , 64. J. Lauko .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Mazanec Marek - PETRŽELKA František, BÍNA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.