2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 10:30

23.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staňkov dokonale zaskočil Studenou


Branky


0

Domácí Staňkov, který stále bojuje o záchranu přivítal druhou Studenou. Ta minulý týden přišla o dva špílmachry Lindourka a Šimánka a byla otázka, jak se s tím hosté vypořádají. Hraničář se favorita nezalekl a urval velice cenné tři body díky dvěma brankám kanonýra Studničky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky Studničky rozhodly poločas

K dalšímu zápasu zajížděli studenští opět v neděli, tentokrát dopoledne, do Staňkova. K zápasu hosté odjižděli bez zraněných opor z minulého kola. Chyběli golman Kadlec (slabý otřes mozku), Bartoň (nateklý nárt), Lindourek (koleno), Šimánek Josef (kotník) a Grausam. Mitas nastoupil se sebezapřením, musel v poločase střídat. Dostalo tedy šanci mládí. Speciálně ve Staňkově je důležité jít do vedení, pokud se to nepovede, domácí zalezou a podnikají smrtelné výpady v podání Studničky. V zápase hosté měli územní převahu, i když kombinace byla na nerovném terénu značně kostrbatá. Šance si nějaké vytvořili, ale chyběla kvalita, která nemohla nastoupit. Ve 2. minutě měl velkou šanci Dvořák, ale gólman Černoch jeho střelu z blízka vyrazil. V 8. minutě hlavičkoval Maška těsně nad branku. Ve 12. minutě opět Dvořák, ale nastřelil jen břevno. V 18. minutě poprvé zahrozili domácí, ale zatím se stav neměnil. Ve 21. minutě už se ale dostali domácí do vedení díky brance Miroslava Studničky. Ve 35. minutě se prosadil opět Studnička a vypadalo to, že Studená bude mít se zvrácením výsledku co dělat, obzvášť když o pět minut později neproměnil hostující kanonýr Dvořák penaltu, která mohla být klíčová. Poločas tak skončil vedením domácích.

Druhé dějství bylo bez branek

Druhý poločas byl již vyrovnaný. Ve 47. minutě Dvořák jen těsně netrefil domácí branku. Hosté se již do šancí mnoho nedostávali až v 72. minutě se měla pískat penalta na Dvořáka, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá. V 88. minutě měl šanci na navýšení skóre opět Staňkov a jen těsně netrefili branku. V 89. minutě hlavičkoval Makovička v dobré pozici vedle. Poslední šanci zápasu měl dvoubrankový střelec Studnička, který mohl vstřelil hattrick, ale gólman Duchoň byl připraven. Dvoubrankové vedení domácí udrželi a získali nakonec tři body, které před zápasem málokdo čekal.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Staňkov
Josef Bušta (předseda): Na utkání se Studenou oproti minulému zápasu v Číměři se docela sešel mančaft, ale začátek utkání patřil hostujícímu mužstvu, které bylo fotbalovější a vytvořilo si územní převahu i šance. Postupem času jsme s favoritem vyrovnali hru a ve 21.minutě nás Studnička poslal do vedení, které ještě ve 35. minutě navýšil. Klíčovým momentem pro další vývoj zápasu byla 40. minuta, kdy hosté měli výhodu pokutového kopu, ale střelu kanonýra Dvořáka náš golman Černoch chytl. Druhý poločas byl již vyrovnaný, hosté se již do šancí mnoho nedostávali a dvoubrankové vedení jsme udrželi a získali nakonec 3 body, které před zápasem málokdo čekal.

FK Studená
Petr Adamec (trenér): Dneska těch absencí kvůli zranění bylo už opravdu příliš, to by poznamenalo každý tým. Klíčoví hráči opravdu chyběli, hlavně v útočné fázi. Bohužel máme více problémů sami se sebou než s jakýmkoli soupeřem. Staňkov je týmem jednoho hráče, i toho nejsme bohužel v tomto rozpoložení schopni uhlídat. Musíme doufat, že se alespoň někdo uzdraví, jinak získání bodů bude v dalších třech kolech velmi těžký úkol.



Sestavy


TJ Hraničář Staňkov
L. Černoch [-] - P. Jecha [-] , M. Pilař [-] , A. Bednář [-] , M. Tobolka [-] - J. Váňa [-] , R. Novák [-] , R. Novák [-] , S. Fila [-] - M. Studnička [-] , R. Puhlovský [-] -

FK Studená
K. Duchoň [-] - D. Adamec [-] , J. Pospíšil [-] , L. Makovička [-] , M. Šimánek [-] - K. Mitas [-] , P. Maška [-] , J. Šára [-] , M. Pelej [-] - L. Dvořák [-] , D. Krasnovský [-] -

ŽK: 43. R. Novák - 37. D. Adamec .
Hráči zápasu: M. Studnička .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - KŘÍŽ Karel, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.