3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 15:00

20.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strmilov porazil poslední Staňkov


Branky


0

Domácí mužstvo Strmilova chtělo na domácím hřišti navázat na poslední vítězství a kdy jindy to mohlo zoopakovat než proti poslednímu Staňkovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Hraničář Staňkov
Josef Bušta: Jako v minulém zápase musel do branky zaskočit hráč z pole a s domácími, kteří si vytvořili převahu jsme drželi bezbrankový stav více jak 30 min. Poté jsme z trestného kopu asi ze 40 m dostali lacinou branku, kdy míč prošel brankaři mezi nohama. Ve druhém poločase domácí nebyli již tak nebezpeční jako v prvém, poté, co někteří naši hráči přestali hrát s tím, že domácí hráč hrál rukou, jsme inkasovali druhou branku a třetí branka byla opět naše, když brankař si domácímu útočníkovi chtěl udělat na malém vápně kličku, přišel o míč a byla z toho třetí branka, na druhé straně náš golman předvedl několik pěkných zákroků. Posledních 20 min. domácí jakoby vypustili, dá se říci, že jsme měli zase více ze hry my, ale to již bylo o výsledku zápasu dávno rozhodnuto. V závěru zápasu jsme nebyli daleko od branky, ale Novák Rosťa ve vyložené pozici špatně trefil míč na malém vápně. Domácí vyhráli naprosto zaslouženě, byli lepším a daleko mladším hráčským kádrem.



Sestavy


TJ Jiskra Strmilov
L. Fojtů [-] - M. Novák [-] - O. Nečeda [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.