FOTO: Kunžak oplatil Strmilovu podzimní porážku


Branky


0

Kunžatecký tým šel do zápasu s poměrně velkým počtem zraněných hráčů, ale i přesto chtěli vyhrát a navázat na výhru z domácího hřiště. Nejčerstvější zranění je z minulého zápas, kdy se zranil stoper Hynek a není pravděpodobné, že na jaře ještě zasáhne do bojů. Strmilov ale před domácím publikem rozhodně nechtěl prohrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil bez branek

Vzhledem k terénu bylo od začátku jasné, že zápas bude více o bojovnosti. Bylo vidět, že oba týmy chtějí vyhrát, domácí od začátku nakopávali dlouhé balóny na své útočníky, což hostujícím borcům dělalo značné problémy. Díky svému stylu hry se hráči ze Strmilova dostávali do šancí, které buď skončili na připravené obraně v čele s brankářem Janákem, anebo špatným finálním řešení domácích útočníků. Po úvodním tlaku se dostali do šance i kunžačtí, kdy jejich útočící hráči nastřelili během pár vteřin tyčku a břevno. Poločas se dohrával nakopávanými míči domácích a snahou o protiútoky kunžackých hráčů, ovšem ani jedno nekončilo úspěchem. Určitě se nejednalo o pěkný fotbal a početná návštěva diváku se určitě těšila na druhý poločas.

Druhá polovina byla na branky podstatně bohatší

Druhý poločas začal stejně, jak první. Domácí byli nebezpečnější a hostující hráči se snažili hrozit z brejků, ale zase se jednalo o dlouhé nakopávané balóny z obou stran. V 60. minutě se po rohovém kopu hlavičkou prosadil kunžacký kapitán Dušan Karpíšek a šli tak konečně do vedení - 1:0. Po vstřeleném gólu se hosté ještě více zatáhli a strmilovský tým hrozil svými vysokými balony, naneštěstí pro ně si obránci dokázali s většinou poradit a když ne, tak se ukázal brankář Janák, když přibližně v 80. minutě vytáhl krásný zákrok proti hlavičce útočícího hráče. Strmilovu se nakonec nakopávané míče vyplatili, kdy v 84. minutě dostal míč za obranu nehlídaný Ondřej Nečeda a nedal brankáři sebemenší šanci, stav utkání tak upravil na 1:1. Hned v 88. minutě přihrál Süssenbeck Filipu Korandovi a ten postupoval sám na brankáře Přibyla, nemýlil se a upravil skóre zápasu na konečný 1:2. Kunžak si odvezl velice cenné vítězství a oplatil Strmilovu porážku z podzimní části.



Ohlasy k zápasu



TJ Kunžak
Jiří Sussenback: Přijeli jsme bez několika opor a věděli, že to bude těžký zápas, už kvůli síle soupeře a velikosti hřiště. Zápas byl hlavně o osobních soubojích, ve kterých si Strmilov vedl lépe a z toho vyplynula jejich územní převaha. My jsme se k jejich brance moc nedostávali, ale pomohl nám přímý kop, který hlavou do sítě dostal Dušan. Pak přišel nápor Strmilova, který jsme nemohli ustát bez obdrženého gólu, který jsme nakonec dostali chvilku před koncem. Strmilov dál tlačil, ale nám se povedla jedna akce, kdy se ke Korandovi s velkým štěstím dostal míč a on zkušeně zakončil. Velmi důležité tři body, možná trošku se štěstím, ale jsem rád, že jsme Strmilovu oplatili porážku z podzimu.



Počet diváků: 98. Rozhodčí: MACHÁČEK Patrik - CHVÁLA Michal, MACHÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.