2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 16:00

15.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: České Velenice berou všechny body


Branky


13. P. Arvaj , 90. K. Janda
0

Dyje Staré Hobzí chtělo navázat na remízu v minulém zápase a do Velenic odjíždělo s velkým očekáváním. Bohužel domácí hráče nedokázali moc potrápit a domu odjeli s prázdnou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vyhráli první poločas o jednu branku

Druhý jarní zápas hráči Hobzí sehráli ve vzdálených Českých Velenicích. K zápasu vyjímečně odjížděli s hráči i na střídání, za což si mladící zaslouží velký dík. Zápas začali lépe domácí, kdy kontrolovali hru, snažili se kombinovat, ale nerovnost hřiště jim to docela komplikovala. Ve 13. minutě se domácí dostali do vedení, kdy se trefil Pavel Arvaj po pěkné přihrávce Karla Jandy - 1:0. Dále měli domácí hráči hru pod kontrolou a vytvořili si i další příležitosti, které ale nevyřešili dobře v koncovce. Ve 35. minutě se nešťastně srazil Srpek s Marouškem a velenická jistota na postu stopera musela střídat. Naštěstí se nestalo nic vážného a domácí věří, že Martin příští týden nastoupí. Do konce poločasu se již nic závažného neudálo a do šaten šli České Velenice s mírným náskokem. 

Domácí neinkasovali a přidali druhý gól

Druhý poločas chtěli veleničtí přidat další gól, bohužel jejich kombinační hra jim to nedovolila, kdy kazili přihrávky, čehož hosté začali využívat. Staré Hobzí se dostávalo do šancí, kdy největší z nich promarnil Brůžek, kdy z pěti metrů bohužel trefil jen gólmana domácích Marouška, který musel vytáhnout svůj prvotřídní zákrok. V nastaveném čase udělal minelu František Štibich, kdy namazal Karlu Jandovi, který v sólu proti Vlasákovi nezaváhal a ukončil zápas gólem na 2:0. Výborný výkon na straně Hobzí předvedl zase Libor Vlasák a v bráně a mladíček Matěj Distl, přesto si domácí České Velenice připsaly tři důležité body.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho: Utkání jsme začali poměrně dobře a vytvořili jsme si mírnou převahu, kterou potvrdil ve 13. minutě Arvaj po pěkné přihrávce Karla Jandy. Dále jsme měli hru pod kontrolou a vytvořili jsme si i další příležitosti, které jsme ale nevyřešili dobře v koncovce. Ve 35. minutě se nešťastně srazil Srpek s Marouškem a naše jistota na postu stopera musela střídat. Naštěstí to nebude nic vážného a doufám, že Martin příští týden nastoupí. Do šaten jsme šli tedy s mírným náskokem. Místo, abychom soupeři přidali další branku, tak opak byl pravdou. Nějaká šance z naší strany sice byla, ale naše hra byla plná nepřesností a tím jsme nechali hrát soupeře, který nás začal tlačit a nutil nás k chybám. Po jedné takové musel vytáhnout Maroušek svůj prvotřídní zákrok. Naštěstí i hosté byli v koncovce neškodní. Utkání definitivně rozhodl na konci utkání po perfektní přihrávce Kotrby Karel Janda.

TJ Dyje Staré Hobzí
Jakub Peterek (hráč): Chtěli jsme urvat bod, který by nám určitě velice pomohl k záchraně, bohužel jsme tristní v koncovce. Příští týden nás čekají Halámky, se kterými půjde o hodně, takže musíme tento zápas zvládnout. Jinak chtěl bych vyzdvihnout Matěje Distla a Libora Vlasáka za jejich jarní výkony.



Sestavy


TJ Lokomotiva České Velenice
K. Janda [-] , J. Kotrba [-] - P. Arvaj [-]


Hráči zápasu: K. Janda , J. Kotrba .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.