Novosedly se rozešly se Starou Hlínou bez branek


Branky


1

TJ Novosedly nad Nežárkou přivítaly na domácí půdě Starou Hlínu. Domácí chtěli soupeře potrápit a získat nějaké body. Nakonec se musela obě mužstva spokojit pouze s jedním bodem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Početní diváci se branky nedočkali

Na derby vyšlo krásné počasí a hrálo se jako vždy před pěknou diváckou kulisou. Do první velké šance se dostali hosté, když v 15. minutě se na velkém vápně uvolnil Šrom a jeho střela šla jen těsně vedle tyče domácí branky. Za dvě minuty se ve velkém vápně ocitl sám domácí Hladílek, ale míč si ukopl. Za další tři minuty trefil Pavel Šafránek tečovanou střelou břevno Hlínské branky. Velkou šanci měli také hosté, kdy se jejich útočník zjevil sám na malém vápně, ale domácí obránci mu míč ukopli. Ve 39. minutě měli Novosedly dvě obrovské šance. Napřed Radek Kubo obešel i golmana Rychlého, ale jeho střelu z úhlu vyhlavičkoval Šimkovský na roh. Hned z následné akce vyslal Kroupa po lajně St. Šmída, který prudkým centrem trefil záda Kuba a jeho pohotovou patičku chytil hostující golman. Poločas tak skončil bez branek.

Ani ve druhém poločase branka nepadla

Ve druhém poločase se domácí začali trochu více tlačit před branku Staré Hlíny. Dvě obrovské šance měl střídající Neumann. Nejprve v 59. minutě propadl balon za starohlínskou obranu, ale jeho slabší střelu placírkou brankář Rychlý chytil. Devět minut před koncem opět propadl dlouhý balon k Neumannovi, ale jeho pěkný lob vyplácl Rychlý na roh. Za zmínku ještě stojí pěkná Šafránkova střela z voleje, která šla jen metr vedle branky. Derby tudíž skončilo zaslouženou remízou.

FOTO: http://www.fkstarahlina.wz.cz



Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: První poločas byl vyrovnaný na velké šance 2:2. Ve středu pole byl lepší a techničtější hostující celek. My jsme se pokoušeli dostávat za jejich obranu dlouhými balony a úniky po stranách. Ve druhé půlce jsme se více tlačili před branku, ale ke golu to nevedlo. Dvě velké šance měl střídající Neumann. Zápas skončil asi spravedlivou remízou. Dvě nuly vzadu ze dvou zápasů jsou super. Bohužel dopředu to zatím moc nejde. Do šancí se sice dostaneme, ale chybí klid v koncovce. Dva body ze dvou zápasů s těžkými soupeři bereme.

FK Stará Hlína
Drahomír Rychlý: V sobotu jsme zavítali do Novosedel, které potřebují body jako sůl a my věděli, že nás nečeká nic jednoduchého. První poločas jsme byli lepším a fotbalovějším týmem, ale v koncovce jsme v některých momentech byli až příliš zbrklí. Do druhého poločasu jsme nevstoupili nějak aktivně a bylo to na našem výkonu znát. Více ze hry začali mít domácí, ale do žádné velké příležitosti se nedostali. Zápas tudíž skončil asi spravedlivou remízou. Za zmínku stojí výkon hlavního sudího, který až příliš okatě a dá se říct, že i dost trapně dělal vše pro to, aby domácí bodovali.



Sestavy


SK Novosedly n. Než
K. Michal [-] - M. Čuta [-] (46. M. Neumann [-] ) , M. Visčur [-] , P. Šafránek [-] , D. Šmíd [-] - P. Kreim [-] , R. Poborský [-] , M. Hladílek [-] (84. T. Nohava [-] ) , S. Šmíd [-] - D. Kroupa [-] , R. Kubo [-]

FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - R. Jičínský [-] , P. Hadač [-] , P. Makovička [-] , J. Šimkovský [-] - M. Ködel [-] , V. Hadač [-] , M. Šauer [-] , R. Chmátal [-] - V. Marek [-] (68. T. Pfeifer [-] ) , O. Šrom [-] -

ŽK: 23. M. Šauer .
Hráči zápasu: P. Šafránek - P. Hadač .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: CHLAŇ Jaromír - KOLLMANN Jaroslav, CIGÁŇ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 4. 2017 21:23
Pan Rychlý byl asi na jinem zápase,trapné bylo stálé naříkání funkcionářů S.H. když jim rozhodčí nepískal podle jejich přání.Naopak,rozhodčí pískal s naprostým přehledem.