0:1
(0:1)
27. O. Šrom
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 17:00

5.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šrom rozhodl utkání ve Velenicích


Branky


27. O. Šrom
0

V neděli Stará Hlína odjela k utkání do Velenic, kde chtěli po dvou nevydařených zápasech konečně naplno bodovat. Lokomotiva na tom byla podobně, ta si chtěla zase spravit chuť po nepovedeném zápase se Strmilovem, kdy dostali osm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka byla k vidění v prvním poločase

První poločas byl herně vyrovnaný, ale gólové příležitosti si vytvářeli pouze hosté. Ta první přišla v 10. minutě, kdy Kadlec po rohu hlavičkoval z blízka do branky, ale ke smůle trefil pouze svého spoluhráče. Ve 27. minutě přišla další velmi slibná příležitost hostů, ale hlavičkující Marek trefil pouze bránícího protihráče. Ve 33. minutě přišel rozhodující moment utkání, když domácí obránce pod tlakem hostujících útočníků, vybídl k sólu Oldřicha Šroma, který se nemýlil. Domácí se snažili vývoj utkání ještě do poločasu změnit, ale pozorně hrající obrana hostů je pouštěla pouze k dalekonosným střelám. Poločas tak skončil jednobrankovým vedením hostí.

 

Druhý poločas branku nepřinesl

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí Velenice, měli více balon na svých kopačkách, ale k velkému ohrožení hostující branky to nevedlo. Naopak to byla Stará Hlína, která z brejku hrozila a vytvářela si golové šance. V 52. minutě jednu takovou spálil Šrom, který v idealní pozici netrefil branku. V 64. minutě Chmátal z úhlu obstřelil brankáře, ale ke škodě Staré Hlíny nikdo z jejich útočníků nedobíhal. Největší šance Velenic přišla v 70. minutě, když tvrdou střelu k tyči ze střední vzdálenosti vyrazil hostující brankář mimo branku. Z následného rohu domácí hráč jen těsně přestřelil branku. Z dalšího následného protiútoku v 72. minutě se dostal samostatného úniku Kadlec, ale neuspěl tváří v tvář brankáři. Poslední šanci utkaní spálil v 83. minutě Kadlec, když z jisté pozice před téměř prázdnou brankou trefil vyborně skluzujícího domácího beka, následnou dorážku poslal Šrom vedle branky. Ke konci zápasu si Velenice vytvořili herní tlak, ale Stará Hlína si už body nenechala vzít a výsledek si bez vetších potíží pohlídala.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva České Velenice
Jaroslav Bittengl: V tomto utkání se nedá nic moc hodnotit. Nechci být kritický, ale nejenže jsme nic nepředvedli směrem dopředu, tak v obraně jsme opět několikrát chybovali, což soupeř potrestal. Pokud nebudeme trefovat zařízení a branky nedáme. Věřím, že se herně zvedneme a ukážeme že fotbal umíme hrát.

FK Stará Hlína
http://www.fkstarahlina.wz.cz: V NEDĚLI VŠECHNY BODY Z ČESKÝCH VELENIC. VÝHRA NA HŘIŠTI LOŇSKÉHO ÚČASTNÍKA 1.B TŘÍDY 0:1 (0:1). V Českých Velenicích jsme týmovým výkonem dokázali získat všechny body, když vítězství vystřelil v prvním poločase Šrom.



Sestavy


TJ Lokomotiva České Velenice
- T. Zemánek [-] , F. Dvořák [-] - J. Bittengl [-] - R. Mikudim [-] - M. Kodera [-] (30. M. Břenek [-] ) , T. Koranda [-] (46. P. Zemánek [-] ) , Z. Zlamšídlo [-] , M. Srpek [-] , P. Bambule [-] , J. Mikl [-] (82. F. Malaník [-] ) , T. Maroušek [-]

FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - R. Jičínský [-] , P. Makovička [-] , P. Šauer [-] , M. Anichober [-] - P. Hadač [-] , M. Šauer [-] , R. Chmátal [-] , V. Marek [-] (81. J. Šimkovský [-] ) - O. Šrom [-] , S. Kadlec [-]

ŽK: 72. J. Bittengl , 81. P. Zemánek - 54. R. Chmátal .
Hráči zápasu: R. Mikudim - O. Šrom .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - STELLNER Pavel (N), HADAČ Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.