2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 16:00

3.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž doma porazila Starou Hlínu


Branky


0

Proti favorizované Staré Hlíně, která má ve svém středu celou řadu zkušených hráčů, se Stráž prezentovala velice poctivým a nadšeným výkonem a povedlo se jí těžkého soka udolat. V domácím dresu se představili dva noví hráči a oba měli na vítězství velký podíl. Ukrajinský fotbalisty Rusynka, jehož Stráž získala z Mukačeva, vstřelil už ve 4. minutě důležitý vedoucí gól a vůbec největší oporou byl brankář Bednář. 39letý bývalý útočník, jenž přišel právě ze Staré Hlíny a mezi tři tyče se postavil za zraněného Jedličku, se proti bývalým spoluhráčům vytáhl a svými zákroky je přiváděl k zoufalství.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stráž vyhrála první poločas

V utkání dvou tradičních soupeřů okresního přeboru byl favoritem hostující celek, jehož sestava je prošpikována spoustou zkušených fotbalistů působících dříve v českobudějovických klubech. Hráči domácího mužstva se ale soupeře nezalekli a jejich enormní snaha byla korunována vedoucí brankou, když se trefila čerstvá posila z ukrajinského klubu Sokol Mukačevo Volodymyr Rusynka. Poté hosté soupeře zatlačili, ale místo toho, aby vyrovnali, tak inkasovali podruhé, když po překvapivé rozehrávce rohového kopu s Čurdou skóroval tvrdou střelou i Jaroslav Dědič. Do poločasu už se nic závažného nestalo a domácí tak překvapivě vedli o dvě branky.

  

Domácí si tři body pohlídali

Stará Hlína provedla v poločasové přestávce několik změn, aby zkusila s nepříznivým stavem něco udělat. Druhý poločas se hrál výhradně na polovině domácích, ale ze velkého tlaku hosté  nedokázali vytěžit bohužel vůbec nic. Chyběl hlavně větší důraz před soupeřovo brankou, ale hlavním hrdinou utkání byl jednoznačně 39-letý Jan Bednář, který v domácí brance nahradil omluveného Jedličku a mnohdy zázračnými zákroky dokázal udržet čisté konto. V domácím klubu před mnoha lety úspěšně působil v I.B třídě jako útočník a paradoxně jeho posledním působištěm byla právě Stará Hlína. Stráž si tak pohlídala vedení v zápase a mohla slavit velice cenné tři body. 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Vlastimil Šicner: V utkání tradičních soupeřů byl favoritem hostující celek, jehož sestava je prošpikována spoustou zkušených fotbalistů působících dříve v českobudějovických klubech. Hráči našeho mužstva se ale soupeře nezalekli a jejich enormní snaha byla korunována vítězstvím. Obě branky padly již v prvním poločase. Nejprve se trefila čerstvá posila z ukrajinského klubu Sokol Mukačevo Volodymyr Rusynka a po překvapivé rozehrávce rohového kopu s V. Čurdou skóroval tvrdou střelou i Dědič. Hlavním hrdinou utkání byl jednoznačně 39-letý Jan Bednář, který v naší brance nahradil omluveného Jedličku a mnohdy zázračnými zákroky dokázal udržet čisté konto. V našem klubu před mnoha lety úspěšně působil v I.B třídě jako útočník a paradoxně jeho posledním působištěm byla právě Stará Hlína.

FK Stará Hlína
Vladimír Hadač: Do zápasu jsme vstoupili katastrofálně a po dvou minutách jsme prohrávali 1-0. Poté jsme soupeře zatlačili, ale místo toho, abychom vyrovnali, tak jsme inkasovali podruhé. V poločase jsme udělali několik změn v sestavě, abychom naši mdlou hru oživili. Druhý poločas se hrál výhradně na polovině soupeře, ale z našeho tlaku jsme nedokázali vytěžit bohužel vůbec nic. Chyběl nám větší důraz před soupeřovo brankou.



Sestavy


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Bednář [-] - P. Přílepek [-] , M. Zvára [-] , J. Jančura [-] , D. Škopek [-] - V. Rusynka [-] , V. Čurda [-] , P. Chmelař [-] (88. J. Čada [-] ) , J. Kozel [-] - D. Vostrý [-] (64. Z. Koranda [-] ) , J. Dědič [-] -

FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - P. Hadač [-] , P. Šauer [-] , P. Makovička [-] (46. J. Šimkovský [-] ) , R. Jičínský [-] - V. Marek [-] (65. T. Pfeifer [-] ) , R. Kopet [-] , M. Šauer [-] , R. Chmátal [-] - S. Kadlec [-] , I. Nadberežný [-] (46. M. Pfeifer [-] )

ŽK: 60. J. Dědič , 87. P. Chmelař - 81. J. Šimkovský .
Hráči zápasu: J. Bednář .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: MACHÁČEK Patrik - NOVÁK Jiří, FILO Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.