1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 16:00

2.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studená doma nestačila na Suchdol


Branky


0

Překvapivý průběh měl zápas na hřišti ve Studené, kam tentokráte zavítali hráči z B týmu Suchdola nad Lužnicí a domácího favorita zaskočili třemi brankami, čímž si připsali první výhru v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný první poločas

Na neoblíbenou studenskou půdu přijel rezervní tým Suchdola a chtěl si spravit chuť po prohře v Nové Bystřici. Naopak Studená chtěla přidat druhou domácí výhru poté, co před týdnem doma porazila Klikov. Fotbalistům Studené však nevyšel začátek zápasu. Neefektivní hra dopředu nakonec dostala do hry hostující tým. V 10. minutě tak otevřel skóre utkání útočník Rostislav Gorný, který se trefil z přímého kopu a domácí Studená tak musela dohánět. Vstřelení vyrovnávací branky přišlo hned o minutu později, kdy míč do brány dotlačil Jakub Šára ovšem s výraznou pomocí obrany Suchdola, která hrubě zachybovala. Po zbytek poločasu drželi míč více hosté ze Suchdola a přišlo i několik dalších šancí na obou stranách, které ale gólem neskončily a stav zápasu tak do poločasu zůstal 1:1

Dva góly, které dorazily domácí

Po změně stran byli misky vah také vyrovnané, ovšem míč drželi stále častěji hráči Suchdola. Studená si nedokázala vytvořit větší gólovou příležitost, a tak udeřili suchdolští. V 61. minutě přišel jejich průnik po levém křídle a následný centr před bránu na volného Petra Krejčího, který už bez problémů zakončil. Studená se marně snažila odpovědět a všechny její ofenzivní akce se rozbíjely o hostující obranu. Do výrazného tlaku se domácí celek dostal až v posledních deseti minutách zápasu a hned několikrát byl blízko vyrovnávající branky. Jenomže to už v bráně čaroval střídající gólman Vanděra. Všechny naděje na bod pro Studenou byly definitivně zmařeny v 89. minutě, kdy skóroval z individuální akce opět Petr Krejčí. Stanovil konečný stav zápasu na 3:1 a Suchdol si tak zaslouženě odváží domů cenný skalp studenského favorita.



Ohlasy k zápasu


FK Studená
Petr Adamec: Dneska jsme hráli vyloženě tragicky, zápas jsme odchodili, kluci ze Suchdola vyhráli zaslouženě. Začali jsme hrát až posledních 10 minut, kdy jsme měli asi tři jasné šance na 2:2, ale upřímně ten bod by nebyl zasloužený. Dneska by jsme neporazili ani slepý. Jediní, kdo odehráli dobrý zápas byl kapitán Mitas a Kuba Šára. Ano, máme tolik zraněných, že bychom postavili druhý tým z lazarů, ale na hřišti právě proto musíme o to víc bojovat a zkusit kvalitu nahradit bojovností. Na domácím hřišti se budeme snažit pokračovat v nasazování tří rozhodčích, pokud jich bude dost, zápas pak vypadá úplně jinak - s tímto spokojenost.

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Marek Čáp: Do zápasu jsme nevstupovali v roli favorita. Přijeli jsme ve dvanácti lidech a z toho byli 3 dorostenci. I přesto jsme zabojovali a předčili svá očekávání, když jsme do kabiny o poločase odcházeli při skóre 1:1. S konečným skóre 3:1 můžeme být nadmíru spokojeni. Získali jsme cenné 3 body po týmovém výkonu, který nemohl být, až na některé chyby, lepší. Za zmínku stojí výkon pana hlavního sudího, který býval pozičně na hřišti (jako minulý týden) tak, že dle jeho názoru nic neviděl. Jeho slovy:"Jak sem tam mohl vidět, když tam byli 2 hráči?" Nejlepší hráč z našeho týmu byl gólman Václav Kanděra, který nastupoval do zápasu okolo 74. minuty do nelehké situace a za stavu 2:1 vychytal téměř jistý gól.



Sestavy


FK Studená
K. Duchoň [-] - J. Pospíšil [-] , L. Makovička [-] , P. Šimek [-] (72. T. Přibyl [-] ) , R. Popelínský [-] (81. K. Reidl [-] ) - M. Pelej [-] , J. Šimánek [-] , J. Šára [-] , M. Šimánek [-] - K. Mitas [-] , P. Maška [-] (75. L. Danyi [-] )

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
P. Polák [-] (77. V. Kanděra [-] ) - R. Gorný [-] , P. Dlužanský [-] , L. Kuchyňka [-] , K. Trmal [-] , M. Havelka [-] , D. Trmal [-] , P. Krejčí [-] , J. Kollmann [-] , D. Čáp [-] , M. Čáp [-]

ŽK: 33. M. Čáp , 66. J. Kollmann .
Hráči zápasu: V. Kanděra .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: JANÁK Pavel - JANÁK Pavel, LINDOUREK Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.