2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 17:00

1.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunžak získal doma tři body


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

Oba týmy nastupovaly po delší pauze s tím, že chtějí "urvat" všechny body. Od prvotního hvizdu rozhodčího bylo ale jasné, že Kunžak nechce dopustit, aby se musel o body dělit, či je nechat soupeři, a že chce znovu v této soutěži začít úspěšně. Zápas začal celkem ve vysokém tempu a Kunžačtí měli herní převahu. Ta vyústila v mnoho šancí, které ovšem nebyli schopni dotáhnout do úspěšného konce. Největší šanci měl v první půli J. Brtník, který se ocitl pouze před brankářem, ale nedokázal přes něj dostat míč do branky a jeho následnou dorážku úspěšně zblokoval hráč hostí. Hráči Hobzí se dostali do jediné zajímavé situace v první půli, a to po chybě obránce uprostřed hřiště, kdy ale brejkovou situaci nedokázali umístit mezi tři tyče. Gólu se diváci dočkali ve 25. minutě, kdy po chybě v kombinaci hostujících hráčů D. Mašek získal na domácí polovině míč, a poslal ho do běhu Štefanu Rigovi, který si hravě poradil s brankářem a uklidil míč do prázdné branky. Poločas tak skončil jednobrankovým vedením domácích.

Kunžak si vítězství pohlídal

V druhé půli pokračovala převaha domácích, kterou bohužel dlouho nemohli potvrdit dalším gólem, i přesto, že diváci viděli mnoho šancí. Druhý gól tedy přišel až v 81. minutě, kdy T. Kratochvíl posunul balon na střidajícího Filipa Korandu, a ten uklidil míč ke vzdálenější tyči. I hráči Hobzí se několika kombinacemi dostali na půlku soupeře, ale buď nedokázali zakončit, nebo si s jejich provizorními střelami poradil domácí gólman P. Janák. Zápas tak tedy skončil 2:0 a Kunžak si připsal tři body do tabulky okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu


TJ Kunžak
TJ Kunžak - Fotbal: Oba týmy nastupovaly po delší pauze s tím, že chtějí "urvat" všechny body. Od prvotního hvizdu rozhodčího bylo ale jasné, že Kunžak nechce dopustit, aby se musel o body dělit, či je nechat soupeři, a že chce znovu v této soutěži začít úspěšně. Zápas začal celkem ve vysokém tempu a Kunžačtí měli herní převahu. Ta vyústila v mnoho šancí, které ovšem nebyli schopni dotáhnout do úspěšného konce. Největší šanci měl v první půli J.Brtník, který se ocitl pouze před brankářem, ale nedokázal přes něj dostat míč do branky a jeho následnou dorážku úspěšně zblokoval hráč hostí. Hráči Hobzí se dostali do jediné zajímavé situace v první půli, a to po chybě obránce uprostřed hřiště, kdy ale brejkovou situaci nedokázali umístit mezi tři tyče. Gólu se diváci dočkali ve 25. minutě, kdy po chybě v kombinaci hostujících hráčů D.Mašek získal na domácí polovině míč, a poslal ho do běhu Š.Rigovi, který si hravě poradil s brankářem a uklidil míč do prázdné branky. V druhé půli pokračovala převaha domácích, kterou bohužel dlouho nemohli potvrdit dalším gólem, i přesto, že diváci viděli mnoho šancí. Druhý gól tedy přišel až v 81. minutě, kdy T. Kratochvíl posunul balon na střidajícího F. Korandu, a ten uklidil míč ke vzdálenější tyči. I hráči Hobzí se několika kombinacemi dostali na půlku soupeře, ale buď nedokázali zakončit, nebo si s jejich provizorními střelami poradil domácí gólman P.Janák. Zápas tak tedy skončil 2:0 (1:0)

TJ Dyje Staré Hobzí
Jakub Peterek: Sobota, slunečno, krásný trávník, dost diváků - tak by se dala popsat atmosféra utkání, kdy domácí Kunžak přivítal doma tým ze Starého Hobzí. První poločas měli domácí většinou míč na svých kopačkách a docela často se dostávali k ohrožení hostujícího Vlasáka. Ten dokázal zlikvidovat hodně šancí nebo to domácí překombinovali. Domácím se podařilo dát vedoucí gól po úniku Riga. Poté zahrozili i hosté, kdy bohužel Peterek mířil k tyči, ale z druhé strany. Kdyby byl poločas 2 nebo 3:0 nikdo by se nedivil. Druhá půle už byla vyrovnanější se šancemi na obou stranách. Domácí se ke konci spíše spoléhali na brejky, kdy se jim podařilo díky Korandovi devět minut před koncem, vsítit druhý gól. To už Hobzí definitivně položilo do kolen a domácí si zaslouženě nechali body doma. Domácí byli jasně lepší a po zásluze zvítězili. Je to těžké, bez letní přípravy a bez tréninků. Budeme muset zabojovat příští týden doma proti Českým Velenicím.



Sestavy


TJ Kunžak
P. Janák [-] - J. Brtník [-] , Š. Rigo [-] , D. Mašek [-] (73. F. Koranda [-] ) , P. Ferdan [-] (65. J. Brunner [-] ) , J. Eichler [-] (88. J. Süssenbeck [-] ) , T. Kratochvíl [-] (81. K. Vopravil [-] ) , K. Winkler [-] , D. Karpíšek [-] , O. Hudziec [-] , Š. Peterka [-]

TJ Dyje Staré Hobzí
L. Vlasák [-] - P. Zejda [-] , V. Zejda [-] , J. Štibich [-] , Z. Bican [-] (54. M. Bican [-] ) , H. Bican [-] (72. M. Distel [-] ) - Z. Fišer [-] , P. Distl [-] , D. Malášek [-] - J. Peterek [-] , B. Brůžek [-] (81. M. Janek [-] )

ŽK: 36. J. Štibich , 40. Z. Fišer .
Hráči zápasu: J. Eichler .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BOČEK Petr - JANN Jan, NOVÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.