Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 17:00

5.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holýšov si smlsl na Bolevci


Branky


0

V jasnou záležitost se proměnil duel Holýšova s Bolevcem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kuriózní gól

Poslední nedělní zápas se odehrál v nedelní odpoledne v Holýšově, kam zavítal Bolevec, jenž byl oslabený například o svého kapitána Bublíka, který je stavebním kamenem ve hře celku z Plzně. Holýšov se naopak sešel ve výborné sestavě a rozdíly v obou týmech se začaly projevovat hned od prvních minut. Po jedenácti takových minutách se 120 diváků dočkalo i první branky. Obránce hostů tak dlouho váhal z odkopem před vlastní brankou, až k němu v rámci aktivního presinku přispěchal a Petr Jeniš a nákop se odrazil od jeho těla až do branky smutného Körnera. Bolevci se natolik herně nedařilo a jeho jedinou šanci včas zblokovala pozorná domácí obrana.

Pojistky

Druhý poločas měl jasný průběh. Holýšov hrál výborně a jedna akce střídala druhou. Bolevec se snažil odpovídat rychlými kontry na pár doteků, které ale většinou končily ztrátou míče. V 67. minutě se tak domácí dostali k vápnu hostů, kde se k balónu dostal Petr Jeniš a z těžké situace vytěžil maximum, tedy gól. O deset minut později bylo rozhodnuto. Bolevec zatlačil Holýšov do vlastního vápna, kde přišla ztráta balónu a následný brejk zakončil přesnou střelou Miroslav Černohorský - 3:0. Konečnou tečku za vítězstvím dal v 83. minutě mladičký obránce Zavadil, který si vzal nastarost trestný kop a svou prudkou ránou prostřelil jak zeď, tak i gólmana Körnera a všem v tu chvíli bylo jasno, že tři body zůstanou doma, tedy v Holýšově.



Ohlasy k zápasu


FK Holýšov
Karel Míčka, trenér domácích: "Konečně jsme se vyvarovali chyb vzadu a dobrý výkon jsme potvrdili i góly. Pro nás to byl hodně důležitý zápas, potřebovali jsme bodovat naplno a kluci to perfektně zvládli."

SSC Bolevec
Jaroslav Klečka, trenér hostů: "Do Holýšova jsme jeli v hodně kombinované sestavě a dostali jsme brzy hodně smolný gól, podobný jako dostal gólman Bičík ve Villarrealu. Zranil se nám navíc Hibler a dostali jsme další tři zbytečné branky. Kdybychom byli komplet, tak by to asi bylo jiný, ale navíc jsme byli v tom horku strašně líný a pomalý. Výsledek byl ale přecijen trochu krutý."



Sestavy


FK Holýšov
P. Řezáč [-] - T. Zelený [-] , P. Jeniš [-] (80. T. Vítek [-] ) , R. Kraus [-] (57. M. Šobr [-] ) , J. Valachovič [-] , P. Majlát [-] , M. Černohorský [-] , V. Kaas [-] , R. Baxa [-] (75. K. Staněk [-] ) , T. Levička [-] , D. Zavadil [-]

SSC Bolevec
J. Körner [-] - J. Klečka [-] , P. Greif [-] (73. Š. Vítovec [-] ) , J. Hibler [-] (68. V. Kalčík [-] ) , M. Zítek [-] (46. O. Šnaider [-] ) , L. Ficu [-] , M. Soukup [-] , M. Pelnář [-] , J. Šanoba [-] , D. Humpál [-] , D. Štolle [-]

ŽK: 57. M. Černohorský - 45. M. Zítek , 73. P. Greif .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šiška Pavel - MAZÁN Jan, ŠÁLKOVÁ Helena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.