Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 13:00

5.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov jasně přehrál Svéradice


Branky


0

Chotíkov si doma připsal tři body po výhře 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Atraktivní začátek utkání

I když se na zajímavý zápas sešlo v nedělní poledne pouhopuhých sedmdesát diváků, nemuseli, pokud přišli včas, své návštěvy ale vůbec litovat. Na hlavní tribunu padal příjemný stín a dvaadvacet fotbalistů na hřišti začalo zápas ve velkém tempu. Do první velké šance se již ve druhé minutě dostali domácí a hned se měnilo skóre. Jaroslav Kluska se na pravém křídle dostal k centru, který na zadní tyči poslal do sítě mladík Karel Rozboud. V sedmé minutě ale přišla rychlá odpověď. Chotíkov ztratil lacině míč na půli hřiště, Martin Klas táhl balón a těsně před vápnem přebral míč Beránek, který přízemní střelou překonal Bejdáka a vyrovnal skóre. Poté přišlo na řadu několik slibných standardních situací na obou stranách, všechny ale skončily buď nepřesným zakončením, nebo odkopnutým míčem. Při dalším rohovém Chotíkova ve 34. minutě předvedli domácí parádní secvičenou situaci, kdy se všichni chotíkovští poskládali na brankovou čáru a následný centr zužitkoval Martin Míka.

Lehká práce

Ve druhém poločase jako by hostujícím hráčům došli vlivem velkého vedra síly a Chotíkov byl na koni. Nejdříve ale ještě mohl Beránek vyrovnat, ve velké šanci ale netrefil branku. V 53. minutě vyvezl parádně míč z vlastní poloviny mladík Zajíček až před vápno hostů, ale Martinu Matasovi se poté míč před brankou zamotal mezi nohy. O pár minut později předvedl krásné vyvezení míče znovu talentovaný pravý obránce domácího mančaftu, přiťukl na Petra Kučeru, který kolmou přihrávkou poslal za obranu Martina Míku, který střelou o obě tyče rozvlnil síť. V 88. mohl síť rozvlnit Petr Kučera, ale jeho střelu vykopl na brankové čáře pohotově jeden z obránců Svéradic. Z poslední akce utkání se ale přecijen ještě jedna branka urodila. Po rychlém brejku se sám před gólmanem Soukupem objevil Jaroslav Kluska a zkušeně stanovil konečné skóre na 4:1.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Nykles, trenér domácích: "Čekali jsme, že to bude vyrovnaný zápas a na Svéradice jsme se připravili důsledně. Bylo velké teplo, což bylo těžké, ale nám se povedl vstup a rychle jsme vedli 1:0. Soupeř záhy vyrovnal, my jsme šli opět do vedení a ve druhém poločase už to bylo jednoznačné a vítězství jsme si pohlídali."

FK Svéradice
Miroslav Rambousek, trenér hostů: "My jsme měli opět špatný vstup do utkání, brzy jsme prohrávali. Sice jsme srovnali, ale domácí šli do poločasu opět do vedení. Zkraje druhé půle jsme měli velkou šanci, ale potom již vládl soupeř."



Sestavy


FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - J. Kluska ml. [-] , K. Rozboud [-] , T. Zajíček [-] , J. Vlk [-] , M. Míka [-] (51. D. Vacek [-] ) , D. Míka [-] , M. Matas [-] (84. P. Černý [-] ) , P. Kučera [-] , A. Forman [-] , J. Fikar [-] (61. J. Pechler [-] )

FK Svéradice
K. Soukup [-] - Z. Prokopec [-] , M. Heřman [-] , J. Sova [-] - V. Brůha [-] , R. Kába [-] , S. Makovec [-] - S. Krejčík [-] , V. Beránek [-] - D. Klas [-] , M. Klas [-]

ŽK: 42. J. Fikar .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Lhoták Luděk - ŠIMEK František, KÖNIG Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.