2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 10:15

1.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín málem doplatil na spalování šancí


Branky


33. J. Levý , 39. J. Šulc - 89. O. Šnaider
0

Své první utkání si po delší době v krajském přeboru odbyla i petřínská rezerva, která na svém domácím hřišti přivítala celek Bolevce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plejáda zahozených šancí

Hned v prvním kole bylo na programu malé derby. Petřín dorazil do nejvyšší krajské soutěže z divize a rozdíl ve hře obou týmů byl jasně znatelný. Bolevec, který by rád navázal na výborné jaro, ve kterém patřil k nejlepším celkům přeboru, jen těžko odolával rychlým a přesným akcím domácího celku, kterým chyběl snad jen větší klid v zakončení. I tak se ale šlo do vedení. Na rohový kop zahrávaný Jiřím Motlem si nejvýše vyskočil kapitán Jaroslav Levý a domácí se mohli radovat. Ve 35. minutě nejdříve na míč po centru Papáčka jen těsně nedosáhl Václav Světlík, poté se již ale skóre měnilo podruhé. Na levé straně hřiště zafungovala spolupráce Fillingra s Hartlem a když se míč dostal ve vápně k volnému Janu Šulcovi, bylo to 2:0. Poločasovým výsledkem mohl ještě zamávat Václav Lisý, který se dostal do dobré střelecké pozice, ale střela mu nesedla ideálně a míč se svezl po vnější hraně kopačky.

Drama v závěru

Pohodlný náskok paradoxně nedokázal dodat domácím hráčům, na které se přišlo podívat odhadem sto fiváků, klid do kopaček. Respektive nejen kopaček, chybně mířil hlavou po centru výborně hrajícího mladíka Motla i Fillinger. Bolevec se poté rozhodl ke střídání, na hřiště se dostal i náhradní gólman Kalčík, který dokázal rozhýbat hru a byl živou vodou do jinak mrtvé hry hostujícího celku. I nadále však hrozila pouze petřínská rezerva. V obrovské šanci se ocitl střídající Bednář, který se ocitl sám před Körnerem, ale jeho pokus o přehození skončil metr vedle pravé tyče. Z následného kontru se prosadili hosté. Kalčík zatáhl balón, Zítek prostrčil za obranu, kde se k míči se štěstím dostal Ondřej Šnaider, který snížil na rozdíl jediné branky. Ta visela ve vzduchu i v poslední minutě utkání. Na roh Bolevce se do vápna domácích nastěhoval i gólman Körner, ale trma vrma nakonec brankou neskončila. Petřín tak zahájil hon za divizí vítězně.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka, trenér domácích: "Máme tři body a jsme spokojení. Sami jsme si možná utkání zkomplikovali tím, že jsme neproměňovali své šance a nechali jsme soupeře snížit, což nás trošku zaskočilo. Jinak jsme ale herně jasně dominovali."

SSC Bolevec
Jaroslav Klečka, trenér hostů: "Měli jsme problémy se sestavou, několik hráčů ze základu nám chybělo a nakonec jsme to museli hodně lepit. Soupeř na tom byl výborně fyzicky a rychlostně. Zápas se zlomil po půlhodině hry, kdy jsme dostali v rychlém sledu dvě branky. My jsme snížili a dokonce jsme mohli i vyrovnat, ale po rohu v samotném závěru jsme se museli smířit s prohrou."



Sestavy


SK Petřín Plzeň
T. Pfleger [-] - J. Hartl [-] (58. P. Bednář [-] ) , M. Fillinger [-] (67. P. Škarda [-] ) , V. Lisý [-] , P. Šmídl [-] (58. P. Bendl [-] ) , J. Motl [-] (76. L. Chocholatý [-] ) , M. Vohrna [-] , J. Levý [-] (79. L. Zoubek [-] ) , P. Papáček [-] , J. Šulc [-] , V. Světlík [-]

SSC Bolevec
J. Körner [-] - L. Ficu [-] (70. V. Kalčík [-] ) , M. Soukup [-] , M. Zítek [-] , M. Pelnář [-] , O. Šnaider [-] , J. Šanoba [-] , P. Greif [-] (74. Š. Vítovec [-] ) , M. Bublík [-] , D. Humpál [-] , D. Štolle [-]

ŽK: 11. P. Šmídl , 36. J. Hartl , 72. P. Škarda - 9. D. Štolle , 90. M. Bublík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HAVRÁNEK Martin - BOGDAN Gabriel, PÁLEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.