Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 15:00

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křoví B odváží výhru z Dolních Heřmanic


0

I v sedmém zápase sezóny odcházejí Dolní Heřmanice bodově s prázdnou. Tentokráte na domácím hřišti nestačili na rezervu Křoví. Po vyloučení hostujícího Pekárka dokázali domácí snížit na rozdíl jedině branky, další gól již ale nepřišel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v závěru první půle dvakrát udeřili

Od začátku zápasu byli více na míči domácí a hrálo více na polovině hostů, kteří spoléhali na brejky, ale osamocení útočníci Jan Pekárek a Lubomír Navrátil neměli příležitost se prosadit. Domácí zahodili asi pět stoprocentních brankových příležitostí. Dvakrát vykopával Petr Křístel míč z brankové čáry, v dalších případech hosté netrefili poloprázdnou branku. První vážnější příležitost hostů měl Lukáš Koudelka, který utekl po pravé straně, ale sám před brankářem z úhlu branku minul. O chvíli později šel sám na brankáře kapitán Lubomír Navrátil, kličkou si ho pohodlně položil na zem a míč uklidil do prázdné branky - 0:1. O dvě minuty později po rohovém kopu se odražený míč dostal k Petrovi Bartoškovi a ten propálil chumel hráčů - 0:2. Díky povedenému závěru poločasu odcházeli tedy do šaten spokojenější hosté.

Domácím se již vyrovnat nepodařilo

Ve druhém poločase se hostující hráči takticky zatáhli a všechny útoky domácích končili před pokutovým územím a nakopnuté míče v rukou gólmana Karla Kadaňky. V 58.minutě obral Křístel u lajny o míč útočníka domácích, přihrál Pekárkovi, který vyslal do brejku Lubomíra Navrátila, ten v poslední chvíli překonal brankáře a padl vysílením na zem - 0:3. Poté v průběhu dvou minut uviděl Jan Pekárek dvě žluté a následně kartu červenou a v 65. minutě musel opustit hřiště. První kartu dostal za vyjádření nespokojenosti s výrokem rozhodčího, druhou velmi přísnou za běžný faul ve středu hřiště. V 70. minutě musel po faulu a následném zranění ramene ze hřiště brankář Karel Kadaňka. Jeho místo zaujal Petr Bartošek a aniž by si sáhl na míč, tak ho lovil z branky. Střela Stanislava Bartáka z velkého vápna sklouzla po mokré trávě a domácí tak snížili - 1:3. Hned v 72. minutě se mohli domácí radovat podruhé. Po centru hlavičkoval přesně Martin Sedláček - 2:3. Hosté mohli navýšit po nákopu Lukáše Knotka. Míč se na malém vápně odrazil a přeskočil domácího brankáře a mířil do opuštěné branky. V poslední chvíli ho domácí gólman Lubomír Pártl doběhl a nasměroval ven z branky. V tu chvíli se tam objevil Lukáš Koudelka a mohl míč dorazit do prázdné branky, ale stojná noha se mu podlomila a míč vůbec netrefil. Domácí měli vyrovnání na svých kopačkach po závaru v 88.minutě, ale Lukáš Knotek dorážce do odkryté branky zabránil.



Ohlasy k zápasu


SK Dolní Heřmanice
Jan Skryja: Podle mě jsme byli celý zápas lepším týmem. Drželi jsme míč a po většinu času kontrolovali hru. Vyvíjeli jsme na soupeře tlak a v závěrečných minutách, kdy Křoví hrálo v deseti, jsme je zavřeli doslova v jeho vápně. Fotbal se ale hraje na góly a ten se nám dlouho nedařilo vstřelit. Naopak hostům tam vždy něco, podle mého názoru, zázračně padlo. V posledních minutách jsme dokázali výsledek zkorigovat, ale na remízu jsme nedosáhli. Podzim je pro nás zatím absolutní tragédie v koncovce. Gratuluji Křoví k vítězství.

TJ Sokol Křoví B
Petr Křístel: V dnešním zápase jsme byli šťastnějším týmem. Domácí v prvním poločase zahodili několik tutovek a naopak nám se podařilo vstřelit dvě branky. Po změně stran jsme hru kontrolovali a domácí k ničemu nepouštěli. Po vyloučení Pekárka a zranění brankáře domácí snížili a v závěru měli i příležitost vyrovnat, proti však byli naši obránci.



Sestavy


SK Dolní Heřmanice
L. Pártl [-] - J. Havelka [-] , S. Barták [-] , P. Dočkal [-] , M. Sedláček [-] - J. Prokeš [-] , T. Karmazín [-] (71. D. Pištora [-] ) , M. Kubiš [-] , Z. Nováček [-] - J. Skryja [-] , J. Prudík [-] -

TJ Sokol Křoví B
K. Kadaňka [-] (71. P. Nečas [-] ) - L. Mencler [-] , J. Pekárek [-] , L. Navrátil [-] (74. T. Varmuža [-] ) , L. Koudelka [-] , P. Bartošek [-] , J. Chlup [-] , J. Maloň [-] , L. Knotek [-] , P. Křístel [-] , D. Karásek [-]

ŽK: 17. S. Barták , 35. J. Skryja - 35. L. Knotek , 40. P. Bartošek , 64. J. Pekárek . ČK: 65. J. Pekárek .
Hráči zápasu: S. Barták - P. Bartošek , L. Navrátil .
Místo: Dolní Heřmanice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - BEDNÁŘ Miloš (N), PRUDÍK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.