1:2
(1:0)
58. Z. Hlaváč (p.)
69. J. Dvořák
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 15:30

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bory B vyválčili tři body z Dolních Heřmanice


Branky


43. J. Prudík - 58. Z. Hlaváč (p.) , 69. J. Dvořák
0

Domácí Dolní Heřmanice se ujali ke konci první půle zásluhou Jana Prudíka vedenní. Hosté ale dokázali během druhé půle vývoj utkání otočit ve svůj prospěch a tak si domácí musejí na své první body v soutěži ještě počkat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prudík poslal domácí do vedení

Tým Borů přijel do Heřmanic prodloužit svou podzimní neporazitelnost. Pro Bory to měl být zatím nejjednodušší zápas, protože Dolní Heřmanice se na podzim trápí a bez bodu se potácí na samotném dnu tabulky. Heřmanice udělaly před zápasem několik výrazných změn. V prvé řadě nastoupil zastupující gólman Jiří Prokeš, protože Luboš Pártl se zatím nepotkával s formou a Heřmanice se na něj v posledních zápasech nemohly stoprocentně spolehnout. Další změnou bylo rozestavení, když Heřmanice už od začátku nastoupily s třemi útočníky. Tato taktika jim hned od úvodních minut přinášela ovoce. Heřmanice napadaly velmi vysoko rozehrávku Borů a nutily tak Bory k častým chybám v kombinaci. V polovině poločasu převzal na pravé straně míč jeden z útočníků Jan Skryja a jeho přízemní křižná rána proletěla jenom centimetry vedle levé tyče brány hostů. Za chvíli Heřmanice zahrozily pro změnu z rohu, když gólman Jakubec konečky prstů vytáhl hlavičku z oblasti malého vápna. Heřmanice s tlakem nepovolovaly a to jim nakonec těsně před koncem poločasu přineslo sladkou odměnu. Míče se ujal opět Jan Skryja, na hranici velkého vápna se zorientoval a špičkou dloubl míč na skvěle nabíhajícího Jana Prudíka, který vyhrál souboj s gólmanem a uštědřil Borům gól do šatny.

Hosté dokázali zápas otočit ve svůj prospěch

Jestli se něco Heřmanicím letos opravdu nedaří, jsou to druhé poločasy. Výjimkou nebyl ani zápas proti Borům. Do druhého poločasu naskočily opět velmi aktivně. V 58. minutě však Martin Sedláček v pokutovém území nedovoleně zastavil průnik útočícího hráče Borů a kopala se penalta. K míči se ve velmi vypjaté chvíli postavil stoper Zdeněk Hlaváč a ranou k tyči srovnal. Pro zatím skvěle hrající Heřmanice to byl šok, po kterém byli hráči jako opaření. Zanedlouho heřmanický středopolař Zdeněk Nováček poslal do vyložené šance milimetrovou přihrávkou Jana Žitníka, který ale Heřmanicím vedení nevrátil. V tuto chvíli se hrálo na obě strany, až do chvíle, kdy právě Zdeněk Nováček nešťastně stáhl k zemi Štěpána Křehlíka a dal tak Borům příležitost trestného kopu ze vzdálenosti dobrých třiceti metrů. Toho se ujal kapitán Jiří Dvořák. Všichni v tu chvíli čekali centrovaný balón. Dvořák se však do míče opřel a jeho rychle padající rána vymetla všechny pavučiny v šibenici zaskočeného Jiřího Prokeše. Heřmanice měly do konce zápasu ještě dvě velké šance k vyrovnání. Nováček opět poslal krásnou přihrávku Martinovi Sedláčkovi. Ten byl však ve složité situaci a míč mu uskočil a k vyložené šanci se tak ani nedostal. Pět minut před koncem se ještě jednou opřel do míče ze slušné vzdálenosti Jan Skryja, ale jeho rána se jako přes kopírák podobala jeho střele z prvního poločasu a míč opět minul branku pouze o centimetry. Ze závěrečného tlaku Heřmanice už nic nevytěžily a zapsaly si tak pátou, zatím však nejtěsnější, prohru. Naopak Bory prodloužily svoji neporazitelnost a mohou se tak pomalu připravovat na souboj s Bohdalcem a prvenství v podzimní části sezony.



Ohlasy k zápasu


SK Dolní Heřmanice
Jan Skryja: S naší hrou jsem velmi spokojen. Rozestavení, které jsme pro zápas zvolili, pro nás bylo něco úplně nového. Naši hráči se, zvlášť v prvním poločase, velmi dobře pohybovali a vzadu nás držel skvělý Jirka Prokeš. V zápase jsme určitě netahali za slabší konec provazu. Potopily nás dva, trochu i zbytečné, fauly, z kterých jsme dostali oba góly. Soupeř se jinak k šancím dostával jen zřídka. Naopak nám chybělo v zakončení trochu více štěstí. Nechybělo málo a mohlo se zrodit překvapení. Děkuji klukům za bojovnost a gratuluji Borům k vítězství.

TJ Družstevník Bory B
Lukáš Hladík: Od začátku utkání jsme si vytvořili mírnou herní převahu,neproměnili jsme několik šancí a chvíli před koncem poločasu jako první inkasovali po zmatcích v obraně. Druhou půlku jsme rovněž hráli lépe. Udělali jsme několik změn, když jsem se vysunul do útoku a vybojoval penaltu, kterou bez problémů proměnil Zdeněk Hlaváč. Vítěznou branku nakonec vstřelil Jiří Dvořák z trestného kopu. Je to cenné vítězství na půde dobrého soupeře, zvlášť když si ani nevybavuji, že jsme tu někdy vyhráli.



Sestavy


SK Dolní Heřmanice
J. Prokeš [-] - S. Barták [-] , M. Sedláček [-] , P. Dočkal [-] , J. Havelka [-] - J. Žitnik [-] (67. J. Dočkal [-] ) , J. Prudík [-] , J. Skryja [-] , . Říha [-] (59. M. Špaček [-] ) , Z. Nováček [-] , J. Bílek [-]

TJ Družstevník Bory B
J. Jakubec [-] - P. Viliš [-] (69. P. Burian [-] ) , T. Požár [-] (56. A. Krčál [-] ) , M. Burian [-] (30. Š. Křehlík [-] ) , V. Gregar [-] , J. Dvořák [-] , J. Kujal [-] , P. Prokop [-] (65. J. Fňukal [-] ) , L. Hladík [-] , L. Kaštan [-] , Z. Hlaváč [-]

ŽK: 35. J. Kujal , 87. Š. Křehlík .
Hráči zápasu: J. Prokeš - J. Dvořák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČECH Miloš - ŠLAPAL Zdeněk (N), ROHOVSKÝ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.