2:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 15:00

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křoví B si odváží z Olší bod


Branky


0

Za deštivého počasí se utkala družstva ze spodku tabulky. Domácí fotbalisté se ujali rychlého vedení, ale do poločasu se hostům povedlo dvěma góly skóre otočit. Poslední slovo v utkání si vzal domácí Robin Chytka a favorizovaným domácím zachránil alespoň bod za remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dvěma góly zvrátili rychlé vedení Olší

Hned v druhé minutě se domácí mohli radovat z gólu, kdy Fikrův pokus tečoval hostující obránce a Olší šlo do vedení 1:0. Dále měli převahu domácí, ale pokusy Fikra, Jelínka a Chytky končily mimo branku nebo v rukavicích Karmazína. Ale za to hosté proměnili hned první slibnou šanci, kdy se po chybě domácího stopera dostal k míči Navrátil a propálil domácího Jašu. -1:1. Vyrovnávací gól domácí zmrazil a iniciativy se chopili hosté. Tento tlak vyvršil v druhý gól Křoví. Kdy po rychlém přechodu do útoku se míče chopil Knotek a parádní střelou poslal hosty do vedení. 

Domácí i v deseti vyrovnali

Začátek druhé půle vyšel lépe domácím,  ale opět neproměnili šance, a tak se převaha  přelila na stranu Křoví. Díky skvělým zákrokům Jaši byli domácí stále na dosah jedné branky. Velký vliv na průběh zápasu mělo i svalovézranění stopera Horkého a ten musel opustit hrací plochu. Domácí byli nuceni pokračovat v 10. Olší se nevzdávalo a odměnou jím byl vyrovnávací gól. Kdy Alex Kaminaras vyslal kolmici na Chytku a ten sám ve vápně Karmazína po zemi překonal. 2:2 Nakonec se málem z vítězství radovali domácí,  ale Jelínek pouze přestřelil prázdnou bránu Křoví a tak se body pouze dělily. 


Ohlasy k zápasu


FC Olší nad Oslavou
Jaroslav Šašek: Hráli jsme špatný fotbal. Neproměněné šance nás stály dva body. Musím sportovně přiznat, že hosté si za svůj výkon alespoň bod zasloužili.

TJ Sokol Křoví B
Lukáš Knotek: Po zápase v kabině byla dobra nálada, ale bylo vidět trochu zklamání, že jsme zápas nedosáhli do konce. Přijít o vedení deset minut před koncem proti týmu, od kterého jsme si mysleli, že dostaneme bůra mrzelo asi každého. S bodem z venku jsme ale spokojeni. Všem bych za jejich výkon rád poděkoval.



Sestavy


FC Olší nad Oslavou
M. Jaša [-] - D. Horký [-] , J. Kolouch [-] , F. Nedoma [-] , P. Kudláček [-] - R. Chytka [-] , J. Šašek [-] , T. Bíbr [-] , A. Kaminaras [-] - O. Fikr [-] , J. Jelínek [-]

TJ Sokol Křoví B
P. Karmazín [-] - P. Bartošek [-] , L. Navrátil [-] , L. Koudelka [-] , P. Křístel [-] , P. Liška [-] , V. Kováč [-] , L. Knotek [-] , P. Kvasnica [-] (78. K. Caha [-] ) , D. Karásek [-] , J. Maloň [-]

Hráči zápasu: M. Jaša , R. Chytka .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: ROTKOVSKÝ Petr - SEKNIČKA Bohumil (N), DVOŘÁK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.