3:1
(2:0)
87. M. Šobr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:30

7.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Počaply doma porazily silnou Libiš B


Branky


25. D. Slezák , 34. J. Mikoláš , 60. P. Dohnal (p.) - 87. M. Šobr
0

Před svého soupeře se po dnešní výhře posunuli v tabulce fotbalisté Horních Počapel. Ti povolili Libiši B snížení až za rozhodnutého stavu a slaví tak kromě výhry také posun do horní poloviny tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horní Počaply zaslouženě vedou

Po zápasové pauze v podobě odloženého utkání s Labským Kostelcem přijížděli do Horních Počapel fotbalisté Libiše B. Ti měli před svým soupeřem v tabulce jednobodový náskok, který chtěli v samotném utkání potvrdit. Hned od začátku ale převzal otěže zápasu domácí tým a zaměstnával hostující defenzivu. Domácí se prezentovali bjovnou hrou a bylo vidět, že jdou za vítězstvím více. První úspěch se tak dostavil ve 25. minutě, kdy se prosadil obránce Slezák. Nebylo to ale vše, o 9 minut později totiž dokázal navýšit Mikoláš a rázem to bylo o dvě branky. Nutno podotknout, že vzhledem k dění na hřišti bylo vedení domácích po první půli zcela zasloužené.

Zlepšená hra hostům nestačí

V hostující kabině bylo o poločase rušno, jelikož trenér Urbanec nebyl s herním projevem svých svěřenců ani trochu spokojen. I z toho důvodu provedl dvě střídání a na plac se dostali čerství Ryšlavý s Míškem. V úvodu poločasu vypadalo, že by to mohlo fungovat - Libiš B si vypracovala územní převahu a obléhala domácí branku. Vyplynuly z toho i některé šance, které však zamířily jen mimo tyče, nebo zasáhl výborný brankář Šmejkal. Hostující tlak ukončila až 60. minuta utkání a další chyba v obraně Libiše, kterou hasil až faulem Mikoláše v pokutovém území stoper Novák. Domácí kapitán Dohnal nabídkou nepohrdnul, a tak bylo o osudu zápasu rozhodnuto. 3:0. Hosté se v závěru dočkali alespoň čestného úspěchu zásluhou Šobra, ten ale už nemohl nic změnit na konečném vítězství Horních Počapel v poměru 3:1.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Libiš B
Blahoslav Urbanec - trenér: Dnes jsme podali jeden z nejhorších výkonů za 6 odehraných kol. Domácí šli od první minuty za výhrou a po našich chybách jsme jim to usnadnili. Zase máme obrovské výkyvy. Nebyli jsme kompletní, ale na to se nebudeme vymlouvat, je to v každém hráči. Je to o přístupu k utkání, nikdo se sám neporazí. Teď musíme získat 6 bodů: středa Kostelec a sobota Řepín.



Sestavy


TJ Sokol Horní Počaply
M. Šmejkal [-] - J. Dohnal [-] , J. Pixa [-] , D. Slezák [-] , B. Fikart [-] (68. R. Tichý [-] ) - S. Grohman [-] , R. Toman [-] , J. Žídek [-] (80. J. Petera [-] ) , J. Mikoláš [-] - P. Dohnal [-] , M. Hanuš [-] (88. J. Plíhal [-] )

TJ Sokol Libiš B
D. Lomský [-] - T. Vdovicyn [-] (46. J. Ryšlavý [-] ) , R. Pilař [-] , D. Fajt [-] , P. Chorvát [-] (46. F. Míšek [-] ) , F. Mündl [-] (74. D. Bubeníček [-] ) , M. Brynda [-] (71. T. Obrajtr [-] ) , M. Šobr [-] , M. Novák [-] , M. Pazdera [-] , T. Pospíšil [-]

ŽK: 89. S. Grohman - 60. M. Novák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOZLÍK Petr - MALÍŘ Petr, ŠTOLBA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.