2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

4.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libiš B porazila Vojkovice a je první


Branky


0

Na tři zápasy natáhli svou vítěznou sérii fotbalisté Libiše B a mohou se radovat z průběžného vedení v tabulce. Vítězství v posledním zápase je velmi cenné - soupeřem byl totiž velmi silný tým Vojkovic, pro který prohra znamená první ztrátu v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná partie s jediným gólem

Velmi zhurta vstoupili do zápasu domácí fotbalisté a jejich cíl byl jasný - připravit Vojkovicím první bodovou ztrátu v sezóně. Pomoci k tomu měl také Petr Borkovec, nová posila týmu z Louňovic a člen kádru A-týmu. Libiš zvládla vstup do zápasu lépe a usadila se na své útočné polovině. Z tlaku ale nedokázala vytěžit úvodní branku, a tak se postupně začali do hry dostávat i hosté. Hrál se zápas ve velmi dobrém tempu, ve kterém se domácí tým prezentoval důraznou hrou. První velkou šanci ke skórování si ale přeci jen vytvořili hosté. Ve 28. minutě se ale do vedení nedostali, a tak Libiš trestala chvíli před poločasem. Základem úspěchu bylo autové vhazování z pravé strany, po kterém Borkovec dostal míč, prošel do vápna a přízemní střelou uklidil míč do branky. Po této brance ze 41. minutě se šlo do kabin za stavu 1:0.

Domácí pojišťují své vedení

Od úvodu druhé půle hra pokračovala v zajetých kolejích - hrálo se ve vysokém tempu, s velkým důrazem na straně domácích a hra se přelévala z jedné strany na druhou. Dost možná rozhodující okamžik zápasu přišel v 56. minutě, kdy si po rohu Šobra naskočil na hlavičku kapitán domácích Pazdera a mezi nohama brankáře poslal míč do sítě. 2:0. Hosté ale rozhodně nehodlali skládat zbraně, pokračovali ve velmi dobré hře, před Škrnovou brankou ale příliš nebezpeční nebyli. V 75. minutě pak přišel jeden nefotbalový moment, když hostující Šaroch nevybíravým skluzem sestřelil domácího J. Ryšlavého. Domácí se dožadovali červené karty, jelikož obtisk špuntů na holeni domácího obránce byl neoddiskutovatelný, sudí Stibůrek si ale vystačil pouze se žlutou kartou. Domácí hráč musel střídat, jeho zranění však naštěstí není vážnější. Žádné další velké šance se už neurodily, a tak Libiš B v kvalitním zápase porazila Vojkovice 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libiš B
Blahoslav Urbanec - trenér: Dnes jsme očekávali velmi těžké utkání a od začátku se to vyplnilo. Naši kluci hráli tvrdě, ale bez zákeřných faulů. Byl jsem se podívat minulé kolo na Pšovce a věděl jsem, že tvrdá hra bude na soupeře platit. Musím rozhodčí pochválit, že tak vypjaté utkání zvládli. Samozřejmě, že tam nebylo vše podle plánu, ale takový je fotbal, nikdo není bůh. Jinak to bylo velmi kvalitní utkání z obou stran, hosté kdyby měli lepší disciplínu, tak by měli ještě lepší tým. Naším nejlepším hráčem byl náš zkušený matador pan Novák Martin.

SK Vojkovice
Lukáš Temiak - útočník: Kdyby nás hodili do ringu s McGregorem, tak dopadneme ještě líp. Tak nebezpečné tvrdé fauly zezadu, které nebyly potrestány ani kartou... Každý brejk nebo přechod do útoku oni řezali, máme z toho jen zraněné hráče. Jinak fotbalově nám to taky moc nešlo...



Sestavy


TJ Sokol Libiš B
M. Škrna [-] - F. Mündl [-] , P. Borkovec [-] , M. Šobr [-] , M. Brynda [-] (43. F. Míšek [-] ) , J. Ryšlavý [-] (76. D. Bubeníček [-] ) , M. Novák [-] , M. Žák [-] (89. P. Chorvát [-] ) , M. Pazdera [-] , D. Fajt [-] , T. Pospíšil [-]

SK Vojkovice
P. Heimrath [-] - M. Priatka [-] , L. Temiak [-] (65. J. Šaroch [-] ) , K. Temiak [-] (46. M. Prachař [-] ) , J. Šaroch [-] , K. Pražák [-] , L. Plicka [-] (56. P. Král [-] ) , M. Mára [-] , J. Juklíček [-] , T. Jonák [-] , M. Tetiva [-]

ŽK: 20. F. Mündl , 34. T. Pospíšil , 77. M. Šobr - 5. T. Jonák , 45. L. Temiak , 71. M. Tetiva , 75. J. Šaroch .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: STIBŮREK Petr - EDER Oldřich, NĚMEČEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.