Všestudy ve šlágru rozstřílely Mšeno


0

Tak takový zápas zřejmě nikdo nečekal! Všestudy si v souboji dvou favoritů na nejvyšší příčky přijely do Mšena pro jasnou výhru. Již v poločase hosté vedli a po změně stran přidali další góly. Vyhoupli se tak na 2. místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si vytváří dvoubrankový náskok

S velkými ztrátami v sestavě se museli v tomto zápase vyrovnat fotbalisté domácího Mšena. Kvůli vyloučení z minulého utkání na hřišti Libiše B totiž museli utkání sledovat pouze z tribuny brankář Hnízdil a ofenzivní tahoun Stejskal. Hosté naopak pouze na lavičce nechali nejlepšího hráče minulého zápasu Poláka. Úvod zápasu byl z obou stran opatrný a o velkých ofenzivních manévrech si diváci mohli nechat jenom zdát. Brzy se ovšem začali více dostávat ke slovu hosté, kteří drželi míč a dobře kombinovali, zatímco domácí vycházeli z pečlivé obrany. To se jim také vyplatilo a v první velké šanci zápasu se objevil Guttenberg ml., který se zjevil zcela sám před Lorencem. Gólman Všestud ho však vychytal. Pak už začaly přicházet šance hostů, kteří několikrát nemířili přesně. Gól tak padl až ve 35. minutě po závaru ve vápně Mšena. Po reflexivním zákroku náhradního brankáře Dohnalíka odkopával míč domácí záložník, ale pouze do ruky hostujícího Loškoskiho, od níž se míč odrazil do sítě. Píšťalka sudího Moška zůstala němá, a tak hosté mohli slavit. 0:1. Domácí se mohli dočkat vyrovnání ve 40. minutě, když ve vápně upadl domácí kapitán Roman Kolumpek a dožadoval se penalty za podražení. I tentokrát se ale rozhodčí nerozhodl ve prospěch domácího týmu - penaltu neodpískal a Kolumpkovi udělil žlutou kartu za simulování. Těsně před poločasem pak hosté vstřelil uklidňující gól, když jednoduchý nákop překonal domácí obranu, Zeman ve skluzu podrazil unikajícího útočníka a Růně se z penalty nemýlil. 0:2.

 

Místo vyrovnání debakl

Domácí se samozřejmě s prohrou nehodlali smířit, od 63. minuty už ale museli dohánět tříbrankové manko - Všestudy totiž využily dalšího míče za domácí obranu a zásluhou rychlého Janíčka zvýšily svůj náskok. 0:3. Teprve poté domácí vyrovnali hru a hnali se dopředu, z čehož pramenilo několik jejich šancí a také snížení Guttenberga ml. ze 73. minuty. Loškoski ale brzy přidal svou druhou branku v zápase a bylo rozhodnuto. Domácí v závěru zápasu zcela rezignovali na obranu, a tak nejen, že z tohoto utkání nevytěžili žádné body, ale inkasovali po dalších zásazích Faigla a střídajícího Bulvy potupných 6 branek. Mšeno - Všestudy 1:6.



Ohlasy k zápasu


SK Mšeno
Jiří Guttenberg - trenér: V dnešním zápase nás hosté předčili ve všech směrech, mají vyzrálý kvalitní tým a zaslouženě berou 3 body. Jediné pozitivum na tomto zápase vidím v tom, že kluci byli po utkání opravdu zklamaní a všichni si uvědomili, že takhle hrát nelze. Máme teď týden na to, abychom se z toho oklepali a začali znovu u poctivé práce.

SK Viktoria Všestudy
Ivo Lorenc - brankář: Bylo hodně znát, že Mšenu chyběl brankář Hnízdil, ten dělá 50% týmu. Ne, že by jeho náhradník byl špatný, ale tým bez něj jako kdyby si od začátku nevěřil, a tak vládlo naše družstvo. Podařilo se nám Mšeno přehrávat, to čekalo na rychlé brejky a musím říct, že jsem neměl skoro žádnou práci - obrana pracovala bezvadně. Vyzdvihnul bych výkon Michala Rady a útočníka Matějčka.



Počet diváků: 45. Rozhodčí: MOŠKO Jan - KOTEK Vladimír, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.