0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 10:00

17.kolo, Jihomoravský | Vyškov | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ježkovice s čistým štítem


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku zápasu byla jasná převaha hostů, kteří drželi balón převážně na svých kopačkách. To vyústilo v první branku zápasu, kdy otevřel skóre hlavou Votava po prodloužení od Brtníčka. Po vstřeleném gólu spadla z hostů nervozita a začali hrát svou typickou kombinační hru, díky které se jim podařilo vstřelit další dvě branky. Domací v prvním poločase v podstatě neohrozili branku soupeře. Do kabin se tak odcházelo za stavu 0:3. Druhý poločas však hosté přestali hrát  a domací se dostávali do šancí. Žádnou z nich však neproměnili. V 70. minutě pojistil výhru po centru Votava, kdy si zpracoval balón na prsa a zakončil přesně na zadní tyč. Skóre už se do konce zápasu neměnilo.



Sestavy



TJ Sokol Ježkovice
M. Fürst [-] - Z. Kyjovský [-] , J. Jindra [-] , P. Jura [-] , M. Vondřich [-] - T. Votava [-] , M. Brtníček [-] , R. Bobál [-] , J. Hampl [-] - A. Rogožan [-] , L. Mazal [-]

Místo: Opatovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.