Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 16:00

16.kolo, Jihomoravský | Vyškov | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychtářov naložil Opatovicím


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku zápasu převládal na hřišti Rychtářov. Celých 90 minut tlačil soupeř a přehrával ho. Během 20 minut byl stav 3:0 a domácí nesnižovali ze svého tempa, kterému se opatovičtí nedokázali vyrovnat. Hosté se skoro nedostali za polovinu hřiště. Druhý poločas měl úplně stejný scénář. Hra se trochu změnila po střídání domácích. Hrálo se převážně na středu hřiště a za druhý poločas padly "pouze" dva góly. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rychtářov
Petlach Martin (hráč TJ Sokol Rychtářov): S výkonem celého týmu jsem spokojen. Za Rychtářov jsem teď hrál druhý zápas a dvakrát jsem nastřílel čtyři góly. Doufám, že se nám bude dále dařit tak jako teď.




Sestavy


TJ Sokol Rychtářov
J. Brunclík [-] - T. Vojtek [-] , M. Kuchtíček [-] , L. Sommer [-] , P. Pernica [-] - R. Kyncl [-] , L. Konečný [-] , S. Vévoda [-] , J. Hořava [-] (85. M. Dvořák [-] ) - M. Petlach [-] , R. Štelc [-]

TJ Sokol Opatovice B
F. Horák [-] - M. Ostrý [-] , L. Čtvrtníček [-] , J. Trávníček [-] , R. Horák [-] - P. Trčka [-] , P. Grohmann [-] , J. Čech [-] , S. Drozd [-] - J. Mašlík [-] , L. Szeiff [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.