Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 16:30

21.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

V Habrovanech rozhodlo vyloučení, Komořany přesilovku umí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V tomto derby utkání byla v prvním poločase hra vyrovnaná a o výsledku se začalo rozhodovat v závěru první půle. Za dvě žluté karty byl vyloučen Radomír Novotný, který hrál v tomto utkání ve stoperské dvojici. Do konce poločasu se sice nic zásadního neudálo, ale  hned bylo jasné, že tento hráč bude domácím citelně chybět.

Do druhého pločasu vstoupili hráči Komořan velkým stylem. V téměř pravidelných intervalech nasázeli do domácí branky pět gólů. Domácí zahrozili pouze z přímého kopu Martinem Jakešem, ale na rozjeté hosty to bylo málo. V hostujícím mužstvu na sebe upozornil střelec tří branek  Radek Orálek.



Ohlasy k zápasu


TJ Habrovany
Radomír Novotný - hráč Habrovan: Po vyrovnaném prvním poločase, se po mém vyloučení a obdržené první brance naše koncepce sesypala. Ve druhé půli jsme byli pro Komořana snadným soustem.

TJ Komořany
David Petr - hráč Komořan: S výsledkem jsme samozřejmě spokojeni, v Habrovanech se nám nikdy moc dobře nehraje. Tentokrát nám to velmi ulehčilo vyloučení Radka Novotného.



Sestavy


TJ Habrovany
O. Valehrach [-] - P. Dobeš [-] , Z. Motlidba [-] , R. Novotný [-] , R. Kopač [-] - T. Tůma [-] (70. L. Pořízek [-] ) , A. Skřivánek [-] , M. Luska [-] , M. Pořízek [-] - V. Kolejka [-] (53. M. Jakeš [-] ) , L. Tomek [-]

TJ Komořany
R. Ondráš [-] - R. Prokop [-] (85. T. Zouhar [-] ) , D. Skřivánek [-] , T. Šimáček [-] , J. Kristek [-] - M. Potěšil [-] (46. Z. Konečný [-] ) , J. Nohel [-] , L. Brtník [-] , D. Petr [-] (80. J. Šrámek [-] ) , O. Kašlík [-] - R. Orálek [-] (80. L. Štercl [-] )

ŽK: 15. R. Novotný , 33. R. Novotný . ČK: 33. R. Novotný .
Místo: Habrovany.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.