1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 15:30

20.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Chválkovice na Hané na jaře stále bez ztráty bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí mužstvo sice vstoupilo do zápasu lépe, ale od dvacáté minuty se začali prosazovat hosté a do poločasu získali dvoubrankové vedení. Přitom měli několik dalších brankových příležitostí, ale žádnou neproměnili.

Ve druhé půli se domácí snažili vývoj utkání změnit, ale byli to opět hosté, kteří měli víc příležitostí na změnu skóre. Několikrát postupovali sami na brankáře Karla Jenerála, ale překonat ho nedokázali. Další branku si vlastně po akci Dušana Neckáře v sedmdesáté minutě vstřelili domácí sami. Teprve sedm minut před koncem vstřelil Ladislav Grmela čestný úspěch domácích.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Moravské Málkovice
Ivo Brhel - trenér Moravských Málkovic: V posledních dvou domácích utkáních jsme nedokázali zopakovat výkon z Habrovan, chybí nám agresivita a bojovnost. Dopouštíme se laciných chyb v obraně a potom nedokážeme výsledek zvrátit.

TJ Sokol Chvalkovice na Hané
Lubomír Vašina - vedoucí mužstva Chválkovic na Hané: Od dvacáté minuty, jsme byli lepším mužstvem a přestože jsme neproměnili všechny šance, myslím si, že jsme zaslouženě zvítězili.



Sestavy


TJ Sokol Moravské Málkovice
K. Jenerál [-] - M. Vojtek [-] (10. R. Doupovec [-] ) , M. Zbořil [-] , K. Klvač [-] , J. Krejčiřík [-] - R. Posolda [-] , R. Trněný [-] , L. Grmela [-] , M. Pavlík [-] - P. Harásek [-] , J. Sedláček [-]

TJ Sokol Chvalkovice na Hané
P. Hodulík [-] - V. Baranay [-] , J. Novák [-] , T. Churý [-] , M. Šášek [-] - K. Šášek [-] , J. Pospíšil [-] , J. Hradil [-] , J. Pospíšil [-] - J. Tumma [-] , D. Neckář [-] (80. D. Churý [-] )

Místo: Moravské Málkovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.